Svečanoj premijeri filma "Posljednji Srbin u Hrvatskoj" u kinu Europa u Zagrebu nazočila je i Severina Kojić, koja i glumi u prvoj hrvatskoj zombi komediji iz budućnosti. Severina je izgledala zanosno u haljini boje fuksije britanske dizajnerice Alessandre Rich.

 

Ženstvena kreacija koja prati liniju tijela izrađena je od ružičastog krep materijala, ima rukave na lagani puf i svjetlucave dekorativne gumbe na lijevom ramenu. Za isticanje struka haljina je upotpunjena elastičnim remenom s kopčom u obliku srca ukrašenu cirkonima.

Sve nijanse ružičaste bile su izbor i nekih dama na 91. dodjeli nagrade Oscar



Upečatljivu kreaciju čija je cijena 16.460 kuna Severina je kombinirala uz ružičasto-crvene štikle s iglenom potpeticom te prozirnu torbicu. Make-up je bio u nježnim ružičastim tonovima, baš u skladu s outfitom.
Istu ovakvu haljinu na svojim zarukama na Valentinovo nosila je i američka pjevačica Katy Perry, a kreacije britanske dizajnerice Alessandre Rich nosi i pop-diva Beyoncé.

Sve nijanse ružičaste bile su izbor i nekih dama, ali i vrlo muževnog Jasona Momoe na 91. dodjeli nagrade Oscar održane 24. veljače u Los Angelesu, a i našu pjevačicu lako možemo zamisliti na oskarovskom crvenom tepihu u ovoj toaleti boje fuksije.



Severina Kojić u filmu "Posljednji Srbin u Hrvatskoj" scenarista i redatelja Predraga Ličine ima ulogu Francesce Gambini De La Norde, dok su glavne uloge odigrali Krešimir Mikić (Mićo), Hristina Popović, Tihana Lazović (Vesna) i Dado Ćosić (Maks).

 

Pogledajte i:

Eksplozija ružičaste: Boja koju se na crvenom tepihu usude nositi samo najodvažnije Ružičaste haljine Oscari 2019. - 2 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 3 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 5 +6 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju