Nošenje prevelikih cipela na visoku potpeticu potpuno je normalna stvar na crvenim tepisima u Hollywoodu.

S obzirom da satima moraju stajati i pozirati pred kamerama u neudobnoj obući, slavne dame posežu za ovim trikom. Ne samo da nošenje prevelike obuće sprječava nastanak žuljeva, već i neugodno naticanje stopala.

Mnogi su vjerovali da je za ovim trikom posegnula i Jennifer Aniston kad je nedavno promovirala drugu sezonu televizijske serije "The Morning Show", u kojoj tumači jednu od glavnih uloga — onu novinarke Alex Levy.

Slika nije dostupna Za crveni tepih i odlazak na kavu: Dupli trik Jennifer Aniston za duže i vitkije noge

Američka je glumica snimljena ispred studija showa Jimmy Kimmel Live! u Los Angelesu u neobičnom paru cipela, koje su bile značajno veće od njezinih razotkrivenih stopala.

Točnije, nosila je trendovski par crnih sandala s remenčićima i iglenom potpeticom od 11 centimetara francuske modne kuće Yves Saint Laurent.

Naglašeni špic na cipelama otvorenih prstiju vizualno je povećao cijelo stopalo te stvorio iluziju kao da je sandala prevelika za glumičinu nogu, iako je vjerojatno nosila odgovarajući broj.

Slika nije dostupna Monicina haljina koja se Jennifer Aniston toliko svidjela da ju je ukrala sa seta Prijatelja

Jennifer Aniston trendovske je sandale sparila s maksi haljinom bez naramenica brenda Proenza Schouler te s torbicom Celine.

Sviđaju li vam se YSL sandale naglašenog špica koje nosi Jennifer Aniston?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju