Španjolska kraljica Letizia unijela je dašak svježine u oblačan i vjetrovit dan u Madridu. Uputila se na jedan sastanak u odjevnoj kombinaciji kojom je dominirala predivna ružičasta boja.

Lijepa kraljica od glave do pete bila je odjevena u komade modne kuće Hugo Boss, kojoj poklanja povjerenje u većini situacija koje zahtijevaju elegantan poslovan stajling.

Tako je bilo i ovaj put kada se uputila na sastanak u organizaciju AECC. Izgledala je fantastično u jednostavnom ružičastom odijelu ispod kojeg je imala klasičnu bijelu bluzu.

Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 1 Stil bez premca: 40 dokaza da britanske vojvotkinje nisu ni do pete kraljici Letiziji

Slika nije dostupna Letizia vs. Meghan: Koja je dama odabrala bolju varijantu omiljene ljetne kombinacije?

Tu je bila i vjerojatno najudobnija varijanta salonki s visokom blok-potpeticom koja omogućuje znatno lakši (i sigurniji) korak. U pitanju je model Mayfair, koji također potpisuje Hugo Boss.

Ovakav tip cipela od lakirane kože zapravo je sjajan za promjenjivo jesensko razdoblje jer puno bolje podnose kišu od modela u klasičnoj glatkoj ili pak brušenoj koži. Potonje se brzo natope, a lakirani modeli ipak će malo lakše odbiti (ne)očekivane jesenske kiše.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju