Lejla Filipović trenutno boravi u Istri, preciznije u Vrsaru, turističkom mjestu nedaleko od Poreča. Sunčani dan iskoristila je za fotografiranje te je svoje pratitelje na Instagramu obradovala fotografijom u kojoj je spojila ljepotu ovog istarskog mjesta i modu.

Za sunčani dan u Istri Lejla Filipović odabrala je stajling za koji se može reći da najavljuje nadolazeće proljeće. Odjenula je model midi haljine koji je vrlo popularan svake sezone proljeće/ljeto, a riječ je o crnoj haljini s cvjetnim uzorkom. Lejlina haljina ima krupniji uzorak i duge rukave te je lagano lepršava, zbog čega pristaje ženama i XS i XL konfekcijske veličine.

Na vrhu uvijek ima mjesta, napisala je Lejla Filipović uz fotografiju na kojoj pozira na širokim stepenicama.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: "Opake" čizme koje tako dobro idu uz sive traperice

Slika nije dostupna Lejla Filipović u zimskom kaputu koji vizualno smanjuje struk

Savršenu proljetnu haljinu ljepotica nosi uz visoke crne čizme ravnog đona i širih sara, a outfit je dodatno podigla sa zlatnim naušnicama i torbom u svjetlijoj nijansi petrolej boje bosanskohercegovačkog brenda My Lovely Bag, iza kojeg stoji dizajnerica Marija Perić, a čije torbe Lejla često nosi.

Inspirirani Lejlinim stilom, u trgovinama smo potražili slične modele midi haljina, a što smo izdvojili pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju