Monica Bellucci s kćerima Devom i Léonie stigla je u Portofino, slavno talijansko ljetovalište poznato po pitoresknoj luci i slavnim posjetiteljima koji su proslavili to slikovito mjesto. Među njima je i prelijepa slavna glumica koja je sa svojim curama sletjela u zračnu luku Malpensa u Milanu.

Nakon dolaska na aerodrom Monica Bellucci uputila se u Portofino sa svojim kćerima, 16-godišnjom Devom i 11-godišnjom Léonie, koje ima iz braka s glumcem Vincentom Casselom. Monica, koja i u privatno vrijeme voli nositi visoke potpetice, ali i jednostavne odjevne kombinacije, i za odlazak na put držala se svog provjerenog stila.

Odličnu crnu košulju od materijala koji izgleda poput mješavine kože i satena s rukavima koji se šire u trapez nosila je uz tamnoplave traperice trapez-kroja koje su dodatno vizualno produžile noge 56-godišnje glumice.

Angelina Jolie Deset nezaboravnih fotografija slavnih ljepotica iz mladosti

Trapezice žene vole upravo zbog efekta produživanja i stanjivanja nogu, pa i čitave figure, a za maksimalni učinak najbolje je nositi upravo takve modele ujednačene boje, bez ispranih dijelova, kakve nosi Monica Bellucci. Također, trapezice najljepše izgledaju kada se nose uz visoke potpetice, odnosno platforme, a takav stil slijedi i talijanska zvijezda.

Ležernu eleganciju za sunčani Portofino Monica je upotpunila velikom crnom pletenom torbom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju