-
Ponuda jela s à la carte jelovnika Le Bistroa bogatija je nego ikad
Foto:
Lili Bašić
-
Kremasti rižoto s koprivom, butarga od tune, finger limeta
Foto:
Lili Bašić
-
Trilja, kora od sušene rajčice, velouté od bosiljka
Foto:
Lili Bašić
-
Tartar od školjke sv. Jakova
Foto:
Lili Bašić
-
Domaći ravioli od mrkve i kardamoma
Foto:
Lili Bašić
-
Ossobuco od jelena
Foto:
Lili Bašić
-
Biskvit od marinirane smokve
Foto:
Lili Bašić
-
Marinirane srdele
Foto:
Lili Bašić
-
Cvjetovi tikvice punjeni jadranskim kozicama
Foto:
Lili Bašić
-
Losos poširan s blitvom i kremom od wasabija, marmelada od rabarbare, pjena korijandar
Foto:
Lili Bašić
-
Tarte Tatin od ananasa, krema od kokosa, gel od kokosa, hrskavi kokos, menta
Foto:
Lili Bašić
-
Marinirani janjeći kare
Foto:
Lili Bašić
-
Crémeux od paljenog meda, sorbet od pečenih marelica
Foto:
Lili Bašić
-
Prhka tart košarica punjena frangipanom od pistacija
Foto:
Lili Bašić
-
Pečene smokve s ružmarinom i medom
Foto:
Lili Bašić
-
Juneći biftek, pečene šparoge, zapečeni batat s kuminom, umak od začinskog bilja
Foto:
Lili Bašić
-
Krem juha od šparoga, košarica punjena mousseom od šparoga
Foto:
Lili Bašić
-
Chefica Ana Grgić Tomić
Foto:
Lili Bašić
-
Pogledaj i ovo
+
9
+
9
+
9
Bogata ponuda
Chefica Ana Grgić donosi nova primamljiva jela u Esplanadin Le Bistro
+
4
+
4
+
4
STO GODINA
Veliko slavlje u Esplanadi: Svečana večer koja je spojila glamur prošlih vremena s vizijom budućnosti
+
14
+
14
+
14
Lokalno, kreativno i ukusno
Svježi morski okusi, lokalni sastojci, vrhunski deserti: Hotel Esplanade nudi priču o Hrvatskoj na tanjuru