-
File romba, zapečen s kremom od parmezana i začinskog bilja, pečena brokula, crumble od crnog češnjaka
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Crostata s kremom od sušene rajčice i bosiljka s dimljenim inćunima i domaćim pestom od rikole
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Brownie s tamnom čokoladom i finom čokoladnom kremom s aromatiziranim višnjama i anisom
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Rižoto s kruškama, plavim sirom i gelom od šipka
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Krem juha od kukuruza s mariniranim kozicama
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Creme brule od tamne čokolade, kandirani kesten, curd od kuhanog vina
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Crna kvinoja i marinirana buča s medom
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Kroket s confitom od patke, ukiseljeni daikon, tahini od crnog sezama
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Biskvit od rogača s namelakom od mascarponea uz karameliziranu dunju
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Chefica Ana Grgić
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Biftek s raguom od heljde i gljiva.
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
File pagara, raštika, kremaste čičoke, umak od kurkume i ikre pastrve
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Novi menu Le Bistroa pun je zanimljivih kombinacija
Foto:
Arhiva hotela Esplanade Zagreb
-
Pogledaj i ovo
+
4
+
4
+
4
AMBICIOZNA PONUDA
Zinfandel's: Moderna tradicija na zimskom jelovniku zagrebačkog restorana
U hladu
Terasa u srcu Zagreba na kojoj se jedu fini kolači s okusom bazge, kokosa i sezonskog voća
+
15
+
15
+
15
Bogata i ukusna ponuda
Chefica Ana Grgić Tomić donosi fantastične ljetne okuse u novom jelovniku Esplanadina Le Bistroa