• File romba, zapečen s kremom od parmezana i začinskog bilja, pečena brokula, crumble od crnog češnjaka Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Crostata s kremom od sušene rajčice i bosiljka s dimljenim inćunima i domaćim pestom od rikole Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Brownie s tamnom čokoladom i finom čokoladnom kremom s aromatiziranim višnjama i anisom Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Rižoto s kruškama, plavim sirom i gelom od šipka Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Krem juha od kukuruza s mariniranim kozicama Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Creme brule od tamne čokolade, kandirani kesten, curd od kuhanog vina Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Crna kvinoja i marinirana buča s medom Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Kroket s confitom od patke, ukiseljeni daikon, tahini od crnog sezama Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Biskvit od rogača s namelakom od mascarponea uz karameliziranu dunju Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Chefica Ana Grgić Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Biftek s raguom od heljde i gljiva. Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • File pagara, raštika, kremaste čičoke, umak od kurkume i ikre pastrve Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Novi menu Le Bistroa pun je zanimljivih kombinacija Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Pogledaj i ovo + 4 + 4 + 4

    STO GODINA

    Veliko slavlje u Esplanadi: Svečana večer koja je spojila glamur prošlih vremena s vizijom budućnosti

    + 14 + 14 + 14

    Lokalno, kreativno i ukusno

    Svježi morski okusi, lokalni sastojci, vrhunski deserti: Hotel Esplanade nudi priču o Hrvatskoj na tanjuru

    + 14 + 14 + 14

    Privlačne kombinacije

    Čari ljeta na tanjuru: Esplanadin Le Bistro donosi mirise i okuse dalmatinskih vrtova

1/13