• Ponuda jela s à la carte jelovnika Le Bistroa bogatija je nego ikad Foto: Lili Bašić
  • Kremasti rižoto s koprivom, butarga od tune, finger limeta Foto: Lili Bašić
  • Trilja, kora od sušene rajčice, velouté od bosiljka Foto: Lili Bašić
  • Tartar od školjke sv. Jakova Foto: Lili Bašić
  • Domaći ravioli od mrkve i kardamoma Foto: Lili Bašić
  • Ossobuco od jelena Foto: Lili Bašić
  • Biskvit od marinirane smokve Foto: Lili Bašić
  • Marinirane srdele Foto: Lili Bašić
  • Cvjetovi tikvice punjeni jadranskim kozicama Foto: Lili Bašić
  • Losos poširan s blitvom i kremom od wasabija, marmelada od rabarbare, pjena korijandar Foto: Lili Bašić
  • Tarte Tatin od ananasa, krema od kokosa, gel od kokosa, hrskavi kokos, menta Foto: Lili Bašić
  • Marinirani janjeći kare Foto: Lili Bašić
  • Crémeux od paljenog meda, sorbet od pečenih marelica Foto: Lili Bašić
  • Prhka tart košarica punjena frangipanom od pistacija Foto: Lili Bašić
  • Pečene smokve s ružmarinom i medom Foto: Lili Bašić
  • Juneći biftek, pečene šparoge, zapečeni batat s kuminom, umak od začinskog bilja Foto: Lili Bašić
  • Krem juha od šparoga, košarica punjena mousseom od šparoga Foto: Lili Bašić
  • Chefica Ana Grgić Tomić Foto: Lili Bašić
  • Pogledaj i ovo + 9 + 9 + 9

    Bogata ponuda

    Chefica Ana Grgić donosi nova primamljiva jela u Esplanadin Le Bistro

    + 4 + 4 + 4

    STO GODINA

    Veliko slavlje u Esplanadi: Svečana večer koja je spojila glamur prošlih vremena s vizijom budućnosti

    + 14 + 14 + 14

    Lokalno, kreativno i ukusno

    Svježi morski okusi, lokalni sastojci, vrhunski deserti: Hotel Esplanade nudi priču o Hrvatskoj na tanjuru

1/18