Slavne dame znaju koji je ključ besprijekornog, baršunastog tena i zdrave preplanulosti

Čini se kako su godišnji odmori polako počeli i za poznate ljepotice koje su otvorile sezonu sunčanja. Uživajući u ljetnim radostima na svjetskim plažama, veliku pozornost pridaju njezi kože. Radi li se o svjetloputim ili tamnoputim ljepoticama, sve dobro znaju da su zaštita od sunca, zdrava prehrana i unos velikih količina vode ključne ako želimo izgledati mladoliko i svježe.

Tako je prije par dana Rihanna na svom Instagramu profilu objavila fotografiju kako uživa izležavajući se na pješčanoj plaži. Mlada pjevačica priznaje kako kad dođe kući na Barbados neumjereno uživa u suncu, no hrani se zdravije nego inače i pije više vode, a deblji sloj kreme za sunčanje stavlja ispod očiju i na obraze.

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 Poznata po besprijekornom tenu Jennifer Lopez priznaje kako zapravo ne voli provoditi vrijeme na suncu. Većinom se drži hlada ili se skriva ispod pokrivala za glavu i velikih naočala, sunča se vrlo kratko i obavezno nanosi kreme s visokim faktorom i hidratizirajućim djelovanjem. Slavna 46- godišnja pjevačica i glumica koja svoju preplanulost može zahvaliti zdravim sunčanjem, kaže kako joj je briga o koži tijekom cijele godine vrlo bitna, ne puši, ne konzumira alkohol ni kofein, jer je primijetila da s godinama ti 'poroci' sve više uništavaju ten.

Još jedna ljepotica latino-američkih korijena Jessica Alba ne skriva tajne svog svilenkastog tena, koje joj je inače otkrila stručnjakinja za njegu kože Shani Darden koja osim slavne glumice i poduzetnice savjetuje Emmu Stone, Chrissy Teigen i mnoge druge.

'Kozmetičarski guru', kako joj tepaju, za vrijeme ljetnih mjeseci savjetuje nanošenje krema za sunčanje svakodnevno jer sunce može ostaviti diskolorizacije i trajna oštećenja na koži. Jessica Alba se tako, bilo da se nalazi na plaži u Malibuu ili Meksiku, štiti šeširom s velikim obodom, prozračnom tunikom i čestim nanošenjem krema za sunčanje.

Iako svjetlije puti Olivia Wilde također zna da se jakog sunca treba kloniti, a toga se i strogo pridržava zbog svog sinčića, ali i trudnoće. Ova američka glumica irskog porijekla odrasla je u Kaliforniji i priznaje kako se kad je bila mlađa 'pržila' na suncu u nadi da će postići savršenu brončanu put. No s obzirom da je vrlo svijetle puti često bi izgorila jer se ne bi štitila. Sada je kaže, starija i pametnija, te se pomirila da tamniti treba postepeno i s visokim faktorom.

Južnoafrička ljepotica Charlize Theron iz kuće ne izlazi bez zaštitne kreme i drži se hlada. Time se vodi i ljepotica izrazito svijetle puti glumica Michelle Hunziker. Supruga direktora poznate talijanske modne kuće Trussardi, već nekoliko dana uživa u suncu sa svojim kćerkicama na obali Toskane. Igre u pijesku ne prolaze bez kreme s visokom zaštitom kako za nju tako i za njezinu djecu.

Dobra krema s visokim zaštitnim faktorom ključ je zdrave preplanulosti i prekrasnog baršunastog tena. Odaberite odgovarajući zaštitni faktor za vas kako bi mogli bezbrižno uživati na suncu. Kako bi kožu dodatno nahranili birajte proizvode s hidrazirajućim svojstvima poput Nivea Protect&Moisture linije, koristite njegu za kožu poslije sunčanja i ne zaboravite konzumirati par litara vode dnevno.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju