Sezona ljetnih odmora zahuktava se, a svoje mjesto na plaži pronašla je i Salma Hayek, koja ljetuje u mondenom francuskom ljetovalištu St. Tropez. Glumica je s pratnjom stigla na pješčanu plažu i pritom privukla pažnju svojim odjevnim izborom.

Lagani, lepršavi kaftani i tunike mnogim su ženama omiljena odjeća za plažu jer se samo nabace preko kupaćeg kostima i stajling za ljetni odmor i uživanciju je gotov. I Salma Hayek izabrala je kaftan-haljinu za odlazak na plažu, a njezin izbor bila je crvena haljina s plavim i bijelim detaljima duljine do iznad koljena s dvije dugačke špagice za vezanje ukrašene resicama.

Kaftan modne kuće Gucci, čija je cijena 1600 funti (13.968 kuna), može se nositi i kao tunika na hlače i traperice te i u takvoj kombinaciji izgleda jako dobro. Za još više luksuznog stila, kaftan po sebi ima uzorak u obliku prepoznatljiva Guccijeva loga, dok je boemski dojam postignut i lepršavim rukavima.

Slika nije dostupna Salma Hayek: Vatrena haljina za najneobičniju dodjelu Zlatnih globusa

Stajling za dan na plaži Salma je nadopunila atraktivnim sandalama na platformu i crnom torbom sa zlatnim detaljima, a još malo zlatne dodala je krupnijom zlatnom ogrlicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju