Severina voli eksperimentirati s modom i na društvenim mrežama dijeliti fotografije vlastitih street style kombinacija. Nedavno je na Instagramu podijelila i jednu vrlo nosivu ljetnu kombinaciju koje mnoge dame imaju u svojim ormarima.

Severina se za šetnju splitskom rivom odlučila za elegantno, ali vrlo ležerno izdanje kojim su dominirale ljetne hlače visokog struka i širih nogavica.

Riječ je o modelu napravljenom od lepršavog smeđeg materijala u kojem nije vruće, a koje se zbog svojeg kroja posebno dobro sparuje s crop topom.

Slika nije dostupna Severina: Muška majica koju pjevačica nosi bolje od svjetskih zvijezda

Hrvatska pjevačica iskombinirala ih je s kratkom ružičastom bluzom koja joj je dopirala malo iznad pupka te razotkrila područje trbuha, ali i dugu ogrlicu s privjeskom hrvatskog brenda Sovilj.

Udobnu ljetnu kombinaciju dopunila je Guccijevim sandalama otvorenih prstiju i s blok-potpeticom koja damama olakšava kretanje. Izdanje je zaokružila plavom kožnatom torbicom te pilotskim sunčanim naočalama.

Slika nije dostupna Severina: Haljina za fatalne žene koja će razotkriti i najmanju nesavršenost tijela

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela laganih hlača visokih struka po uzoru na Severinu koje se sjajno sparuju s crop topovima i kratkim bluzama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju