Catherine Middleton i princ William podijelili su na svojem službenom Instagramu Duke and Duchess of Cambridge ovogodišnju božićnu čestitku na kojoj poziraju sa svojom djecom – princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom.

Sa zadovoljstvom možemo podijeliti novu fotografiju obitelji koja se nalazi na ovogodišnjoj božićnoj čestitki, napisali su na Instagramu.

Fotografija je snimljena ranije ove godine tijekom privatnog putovanja po Jordanu – zemlji koja je iznimno važna vojvotkinji od Cambridgea s obzirom da je u Ammanu živjela dio svojeg djetinjstva dok je njezin otac bio zaposlen u British Airwaysu.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis su vrlo razigrana djeca Kraljevski trio fantastikus: Fotografije koje dokazuju da mama Catherine ima pune ruke posla

Na fotografiji koja je odabrana za ovogodišnju božićnu čestitku Cambridgeovih Catherine Middleton pozira s velikim osmjehom na licu u maslinastozelenoj haljini koja sjajno pristaje njezinoj puti i boji kose.

S njezine desne strani sjedi princ William u ležernoj polo majici i bermudama, a s lijeve princ George u hlačicama i majici maskirnog uzorka. Ispred vojvotkinje sjedi njezin najmlađi sin – princ Louis koji je ove godine ispuhao tri svjećice na rođendanskoj torti.

Ipak, najviše pažnje privukla je šestogodišnja princeza Charlotte koja sjedi s desne strane oca odjevena u bijelo-plavu kariranu haljinu s takozvanim leptir-rukavima.

Pratitelji kraljevske obitelji na društvenim mrežama odmah su primijetili koliko je narasla mala damica u odnosu na prošlu godinu, odnosno s obzirom na božićni portret iz 2020. koji je snimljen u njihovom domu u Anmer Hallu u Norfolku.

Slika nije dostupna Slavi šesti rođendan: Princeza Charlotte u haljinici čija se "kopija" može kupiti za 87 kuna

Nova fotografija potaknula je i rasprave o nevjerojatnoj sličnosti princeze Charlotte svojoj prabaki – britanskoj kraljici Elizabeti II. Sliče li si uistinu? Pogledajte primjere u našoj fotogaleriji, a potom dajte svoj sud u našoj anketi.

Sliči li princeza Charlotte svojoj prabaki?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju