U divnim nijansama smeđe boje plavokosa ljepotica iz Splita složila je svoj street style te tako privukla poglede. Savršena kombinacija za sunčani zimski dan koja odiše ženstvenim casual stilom.

Uske tamnoplave traperice s izblijedjelim efektom nižeg struka zgodna djevojka nosila je uz visoke kožnate čizme u svjetlijoj nijansi smeđe boje. Čizme sežu do koljena te imaju lagani špic i remenčić na predjelu gležnja. Peta je deblja i visoka, a ovaj ženstveni model osvaja svojim pomalo retro izgledom.

Burbuqe Binaj oduševila nas je kombinacijom boja u svom street style izdanju Kakve boje! Divna dama sa zagrebačke špice u izdanju koje priziva proljeće

Slika nije dostupna Za đir po Splitu: Izdanje u minici kojem bi visoke potpetice samo smetale

Gornji dio kombinacije splitska street stylerica složila je od finije bijele majice ukrašene metalnim gumbićima na rukavima preko koje je nosila elegantan smeđi kaput s atraktivnim detaljem - krznom na rubovima rukava. Elegantna smeđa torbica i okrugle naušnice lijepo su zaokružile njezin street style, a jako nam se sviđa i jednostavna manikura ove ljepotice iz Splita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju