Mnoge žene sanjaju o velikoj kupaonici u koju stane prostrana tuš-kabina, lijepa kada, odvojeni umivaonici za nju i njega, hladnjak za kozmetiku, ormarići za ručnike i druge prijeko potrebne sitnice za maksimalno uživanje.

I dok se većina žena pomiri sa skromnijom verzijom tog sna – i potrudi se urediti je po svojem guštu – slavne dame iz svjetskog showbiznisa mogu si priuštiti najraskošnije nekretnine, najvještije građevinare i najbolje dizajnere unutarnjeg uređenja kako bi zadovoljile svoje snove.

Slika nije dostupna I taj pogled... Deset božanstvenih kupaonica o kakvima maštamo

Ne čudi stoga što njihove veličanstvene kupaonice izgledaju kao da su izašle iz kakvog luksuznog kataloga namještaja. Obično imaju mnoštvo dnevnog svjetla i dobro su prozračene, a napravljene su od najboljih materijala koje novac može kupiti.

Povrh svega, toliko su prostrane da imaju površinu prosječnih garsonijera u Hrvatskoj. Uostalom, potrebno vam je dosta prostora da biste u njega postavili masivnu tuš-kabinu u koju stane četveročlana obitelj ili pak ogromna hidromasažna kada.

Slika nije dostupna U pješčanim tonovima: Deset prekrasnih kupaonica u kojima je svaki dan spa doživljaj

Neke su kupaonice toliko prostrane da su sastavljene od nekoliko međusobno povezanih prostorija, a slavne dame popunjavaju višak prostora s kakvim naslonjačem za odmor, dnevnim krevetom ili sličnim netipičnim komadom namještaja.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako izgledaju kupaonice slavnih dama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju