Početkom godine pitali smo vas koja je najveća muška modna greška. Ponudili smo vam muške modne promašaje koje žene najviše ističu kao neoprostive, a to su skinny traperice, uske trenirke, vrećaste hlače, kombinacija bijelih čarapa i natikača, košarkaške hlače, neprimjereno odijevanje i kroksice.

Galerija

Većina čitateljica najvećom greškom proglasila je famozne bijele čarape u kombinaciji s natikačama. Danas smo vas odlučili pitati koje to muške odjevne kombinacije smatrate najboljima. Točnije, u kakvim su vam modnim izdanjima najseksipilniji.

Izdvojili smo kombinacije koje su mnogim anketama izdvajaju kao najseksipilnija muška modna izdanja, a vi u anketi odaberite najbolje.

1. Siva trenirka

Jamie Foxx u sivoj trenirci Foto: Profimedia

Muškarci ne razumiju zašto ih toliko volimo vidjeti u sivim trenirkama, a ni nama baš nije jasno. Znamo samo da frajeri u njima izgledaju odlično, veselimo se prvim danima jeseni i sezoni sivih trenirki (kako društvene mreže tepaju hladnijim mjesecima u godini).

2. Traperice i bijeli T-shirt

Orlando Bloom nosi traperice i bijeli T-shirt Foto: Profimedia

Jednostavnije ne može. Dobre traperice i obična bijela majica kratkih rukava nepobjediv su modni adut iz muškog ormara.

3. Ležernije odijelo bez kravate

Ryan Gosling u odijelu bez kravate Foto: Afp

Polako prelazimo u kategoriju formalnije odjeće. Dobro krojeno odijelo pravi je mamac za poglede. Iako izgleda sjajno uz košulju i kravatu, ima nešto neopisivo seksi u varijanti bez kravate ili pak s lagano raskopčanom košuljom.

4. Smoking

Brad Pitt i George Clooney u smokingu Foto: Profimedia

Apsolutni vrhunac formalne muške mode. Smokinge ili volite ili mrzite. Žene koje ih vole vidjeti na muškarcima kažu da jednostavno ne postoji niti jedna seksipilnija odjevna kombinacija od smokinga.

10 muškaraca u Hrvatskoj koji imaju odličan stil

Ma mogu i šljokice: 15 izdanja kojima se istaknuo Harry Styles

Muškarci u štiklama: Prizori s crvenog tepiha koji uvijek podijele mišljenja