Početkom godine pitali smo vas koja je najveća muška modna greška. Ponudili smo vam muške modne promašaje koje žene najviše ističu kao neoprostive, a to su skinny traperice, uske trenirke, vrećaste hlače, kombinacija bijelih čarapa i natikača, košarkaške hlače, neprimjereno odijevanje i kroksice.

Galerija Jamie Foxx u sivoj trenirci David Beckham u sivoj trenirci Orlando Bloom nosi traperice i bijeli T-shirt +5 Brad Pitt nosi traperice i bijeli T-shirt

Većina čitateljica najvećom greškom proglasila je famozne bijele čarape u kombinaciji s natikačama. Danas smo vas odlučili pitati koje to muške odjevne kombinacije smatrate najboljima. Točnije, u kakvim su vam modnim izdanjima najseksipilniji.

Izdvojili smo kombinacije koje su mnogim anketama izdvajaju kao najseksipilnija muška modna izdanja, a vi u anketi odaberite najbolje.

1. Siva trenirka

Jamie Foxx u sivoj trenirci Jamie Foxx u sivoj trenirci (Foto: Profimedia)

Muškarci ne razumiju zašto ih toliko volimo vidjeti u sivim trenirkama, a ni nama baš nije jasno. Znamo samo da frajeri u njima izgledaju odlično, veselimo se prvim danima jeseni i sezoni sivih trenirki (kako društvene mreže tepaju hladnijim mjesecima u godini).

2. Traperice i bijeli T-shirt

Orlando Bloom nosi traperice i bijeli T-shirt Orlando Bloom nosi traperice i bijeli T-shirt (Foto: Profimedia)

Jednostavnije ne može. Dobre traperice i obična bijela majica kratkih rukava nepobjediv su modni adut iz muškog ormara.

3. Ležernije odijelo bez kravate

Ryan Gosling u odijelu bez kravate Ryan Gosling u odijelu bez kravate (Foto: Afp)

Polako prelazimo u kategoriju formalnije odjeće. Dobro krojeno odijelo pravi je mamac za poglede. Iako izgleda sjajno uz košulju i kravatu, ima nešto neopisivo seksi u varijanti bez kravate ili pak s lagano raskopčanom košuljom.

Najseksi muška kombinacija je...

glasova:

4. Smoking

Brad Pitt i George Clooney u smokingu Brad Pitt i George Clooney u smokingu (Foto: Profimedia)

Apsolutni vrhunac formalne muške mode. Smokinge ili volite ili mrzite. Žene koje ih vole vidjeti na muškarcima kažu da jednostavno ne postoji niti jedna seksipilnija odjevna kombinacija od smokinga.

Hrvati s dobrim modnim stilom 10 muškaraca u Hrvatskoj koji imaju odličan stil

Harry Styles Ma mogu i šljokice: 15 izdanja kojima se istaknuo Harry Styles

Dizajner Diego Dolcini plijenio je poglede na crvenom tepihu u Veneciji ove godine Muškarci u štiklama: Prizori s crvenog tepiha koji uvijek podijele mišljenja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju