Ekscentrični Harry Styles jedan je od onih muškaraca kojima mišljenje drugih ljudi uopće nije važno. Svoju muževnost iskazuje na sebi svojstven način, a slaganje modnih kombinacija poseban mu je gušt.

Galerija Harry Styles Upečatljiva izdanja Harryja Stylesa Upečatljiva izdanja Harryja Stylesa +13 Harry Styles u kombinaciji brenda Gucci na Filmskom festivalu u Veneciji 2022.

Njegova karijera započela je 2010. godine, kad se proslavio kao član globalne senzacije, boy benda One Direction. Rođen je prvog veljače 1994. i danas slavi svoj 30. rođendan, a tim smo se povodom prisjetili njegovih odjevnih kombinacija o kojima se danima govorilo.

Nitko nije ni slutio da će One Direction postati jedan od najprodavanijih boy bendova u povijesti i da će Stylesa i njegove kolege katapultirati u međunarodnu slavu. Međutim, 2016. su se raspali, a Harry je krenuo u solo karijeru. Svoj prvi album objavio je godinu dana kasnije i izazvao opće oduševljenje javnosti i kritičara.

Upečatljiva izdanja Harryja Stylesa Kombinacija modne kuće EgonLab, Grammy 2023. (Foto: Profimedia)

U svom je izražaju miješao razne stilove – rock, pop pa čak i folk. Njegovi hitovi, uključujući Sign of the Times i Watermelon Sugar, bili su na vrhu svjetskih ljestvica i brzo učvrstili status solo-umjetnika.

Upečatljiva izdanja Harryja Stylesa Harry Styles u kombinaciji brenda Gucci na Filmskom festivalu u Veneciji 2022. (Foto: Profimedia)

Osim glazbe, Styles se proslavio i u svijetu mode i glume. Njegov hrabar i eklektičan osjećaj za modu privukao je pozornost i pohvale, što je dovelo do suradnje s vrhunskim dizajnerima.

Na samome početku njegove karijere, viđali smo ga u običnim bijelim majicama i trapericama, a njegov je modni stil evoluirao do te mjere da ga mnogi smatraju najbolje odjevenim muškarcem na svijetu.

Harry je veliki ljubitelj kombinezona, u kojima smo ga mogli vidjeti na raznim događanjima.

Primjerice, na dodjeli Grammyja 2023. Harry se pojavio u šarenom, pripijenom kombinezonu modne kuće EgonLab, prekrivenim Swarovski kristalima. Ta mu je kombinacija osigurala mjesto na popisu najbolje odjevenih na dodjeli prema mišljenju magazina Vogue.

Upečatljiva izdanja Harryja Stylesa Modni stil Harryja Stylesa (Foto: Profimedia)

Harry je bio i apsolutni pobjednik dodjele nagrada Brit Awardsa 2023. Tada je oduševio sve prisutne kad se pojavio u crnom odijelu u stilu sedamdesetih uz dodatak choker ogrlice s velikim crnim cvijetom.

Perje, šljokice, ručne torbe, nakit, lak na noktima i neodoljivi šarm, samo su neki od razloga zašto Harry danas nosi titulu jednog od muškaraca s najvećim samopouzdanjem, ali i najboljim modnim stilom. 

Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa (Foto: Profimedia)

Zavirite u galeriju na početku teksta i prisjetite se najupečatljivijih modnih izdanja Harryja Stylesa.

10 muškaraca u Hrvatskoj koji imaju odličan stil Hrvati s dobrim modnim stilom Hrvati s dobrim modnim stilom Hrvati s dobrim modnim stilom +6 Vlaho Arbulic Je li ovo i po vašem mišljenju najbolje odjeveni muškarac na planetu? Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa +2 Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju