Kada je riječ o uređenju doma, bijela i crna boja uvijek služe kao savršena podloga za sve što smo zamislili. Dodavanjem šarenih boja možemo stvoriti dom baš po svom ukusu, a za to je dovoljno i 45 kvadrata.

Upravo je tako bilo i sa stanom u kojem se sofisticiran izgled i klasika savršeno spajaju s veselim i šarenim modernim dizajnom, a najviše se ističe prisutnost žute boje koja nas poziva u ovaj dom već na samim ulaznim vratima, s nutarnje strane obojenima u žuto.

Riječ je je o stanu koji je napravljen s vrlo ograničenim budžetom, a većina namještaja kupljena je na buvljacima ili je preuređen namještaj koji su vlasnici već imali.

Kuhinja, srce doma, oduševljava spojem bijelih ormarića i pločica s crnim fugama, a dašak žute boje prisutan je u visećim svjetiljkama i u nekoliko elemenata izloženih na kuhinjskom šanku.

Komadi za uređenje doma u žutoj boji

Kako se iz kuhinje premještamo u dnevnu sobu, u oči nam upada mala, razigrana galerija na zidu s mladenačkim motivima uz kombinaciju sa starim fotografijama.

Ranije spomenuta temeljna kombinacija crne i bijele vidljiva je i na tom zidu, ali i na podu kojim se proteže prugasti crno-bijeli tepih. Žuti elementi u koje se lako zaljubiti donose i police na zidu radnog kutka.

Svijetao i prozračan: Ideja za uređenje stana koji će upijati baš svaku zraku sunca

Vlasnicima ovog preslatkog stana bilo je važno da se tema žute, crne i bijele nastavi i u spavaćoj sobi i kupaonici. Upravo su se i ondje držali jednostavnih linija, te ih začinili žutom, ali i plavom i zelenom bojom.

Zbog nedostatka prirodnog svjetla, kupaonicu krasi nekoliko umjetnih biljaka, no upravo one daju osjećaj prave oaze u koju nam ne bi bilo teško zagaziti nakon napornog radnog dana.

Tko kaže da svega nekoliko boja nije dovoljno da bi se mali stan uredio poput doma iz kataloga?