Zagrebačka špica nudi pregršt modnih zanimljivosti, od trendovskih komada komercijalnih brendova do najpoznatijih dizajnerskih aduta.

Galerija

Već smo se osvrnuli na najbolje dizajnerske torbe koje smo dosad viđali u centru grada, a sada je došlo vrijeme za možda i najdraži dio ženskog ormara - obuću.

Zagrepčanke vole razne brendove kada je u pitanju dizajnerska obuća, a neki se već godinama nameću kao favoriti. Primjerice, modeli Isabel Marant uistinu su sveprisutni i njihove prepoznatljive tenisice jednostavno ne možete izbjeći.

Tenisice Bekett brenda Isabel Marant na zagrebačkoj špici Foto: Cropix/Josip Moler/Isabel Marant

Iako je vrlo popularna, obuća Isabel Marant ipak još nema kultni status poput pojedinih Chanelovih modela.

Čak i oni koji nisu pretjerani obožavatelji te cijenjene francuske modne kuće, dobro znaju da njihove obožavane salonke odavno ulaze u kategoriju najpoželjnijih cipela na svijetu.

Salonke modne kuće Chanel na zagrebačkoj špici Foto: Cropix/Josip Moler/Chanel

Elegantna slingback-salonka s otvorenom petom primjer je svevremenskog dizajna koji nikad ne izlazi iz mode. Iako Chanel redovito lansira nove varijante tog modela, među najpopularnijima su i dalje one kožnate u neutralnim bojama.

Osim salonki u Zagrebu viđamo i druge Chanelove modele, poput traženih mokasina, pa čak i gumenih čizmica za kišu.

Gumene čizme modne kuće Chanel na zagrebačkoj špici Foto: Cropix/Josip Moler/Chanel

Na špici uvijek ima mjesta za legendarne francuske brendove. Uočili smo i natikače Tribute iz ponude Saint Laurenta, također vrlo svestran i nosiv model decentna dizajna.

Natikače Tribute modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Foto: Cropix/Josip Moler/Saint Laurent

Štikle Jimmyja Chooa nisu poznate po svojoj decentnosti. Upravo suprotno, one su sinonim za glamur i blještavilo, što pokazuje i slavni model Bing s remenčićem ukrašenim cirkonima.

Zavirite u galeriju i razgledajte još dizajnerskih modela obuće iz zagrebačkih street style izdanja.

Natikače Bing Jimmyja Chooa na zagrebačkoj špici Foto: Cropix/Josip Moler/Farfetch