U Umjetničkoj galeriji Dubrovnik otvorena je izložba "Istina" s kojom fotografkinja Mara Bratoš slavi 27 godina rada. Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni prijatelji i uzvanici iz društvenog života, a među njima bila je i Đurđa Tedeschi, bivša sutkinja koja uvijek plijeni pažnju svojim modnim odabirima.

Galerija

Za otvorenje izložbe Đurđa Tedeschi, najbolje odjevena Hrvatica prema izboru naših čitateljica, odabrala je odjevnu kombinaciju koja privlači svojom elegancijom s daškom romantike. Bivša sutkinja uvijek bira zanimljive outfite koji odskaču od tradicionalne klasike, a baš takva je i haljina svijetloplave nijanse sašivena od materijala koji podsjeća na gazu. Zbog toga ostavlja dojam da je izrazito lagana i udobna, a udobnost je prioritet kada stigne toplinski val.

Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 1 Foto: Katarina Radonić

Haljina maksi dužine lepršavog je kroja, a posebna je i zbog toga što je na preklop te omogućava maksimalnu slobodu pokreta. Ima široke rukave te je ukrašena samo jednim detaljem, pojasom oko struka u obliku tanke špage s resama.

Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 5 Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

I ostatak stajlinga bivše sutkinje je u plavoj boji, a izabrala je sandale u jarko plavoj boji retro dizajna i s tankom potpeticom, mekanu clutch torbu tirkizne nijanse te šešir od pletiva ukrašen detaljem nalik velikom pomponu.

Ima i stil i stav: Ovo je najbolje odjevena poznata Hrvatica po vašem odabiru

Đurđa Tedeschi: "Bombastične" štikle u koje su zaljubljene žene diljem svijeta

Nosila je i buketić plavog cvijeća koje je poklonila Mari Bratoš za otvorenje izložbe koja obuhvaća izbor portretistike vlastitih aktova, a bit će otvorena do 4. rujna u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik.

Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 4 Foto: Katarina Radonić