Doris Dragović održala je koncert u Starigradu na otoku Hvaru, gdje se održao Festival tradicijskih brodova, mora i mornara "Dani u Vali". Koncert na starogradskoj rivi bio je lijepa završnica festivala, koji je okupio pedesetak tradicijskih plovila i mnoštvo ljudi.

Galerija

Brojna publika okupila se i na koncertu Doris Dragović, koja je za scenski outfit odabrala kombinaciju u ljubičastoj boji. Naša glazbena diva nosila je bluzu oversize kroja i voluminoznih rukava te s vezanjem oko vrata.

Doris Dragović u ljubičastom stajlingu na koncertu u Starigradu - 7 Foto: Duje Klaric/Cropix

Prelijepu bluzu od materijala nalik satenu spojila je s ljubičastim hlačama trapez-kroja koje su cijele prekrivene šljokicama i baš izgledaju spektakularno. I bluza je pravi magnet za poglede, a taj stajling za pozornicu, finiširan visokim potpeticama, Doris Dragović nosi savršeno.

Doris Dragović u ljubičastom stajlingu na koncertu u Starigradu - 5 Foto: Duje Klaric/Cropix

Doris za nastupe često bira outfite u ljubičastoj, boji koja simbolizira pravednost i dostojanstvo, a s godinama je postala simbol i za ravnopravnost spolova i snagu žena. Ljubičasta nastaje kombinacijom tople i energične crvene te hladne plave boje, a ima svojstva obiju boja.

Smatra se kraljevskom bojom jer je zbog kompliciranog postupka izrade ljubičasta boja za tkanine nekada koštala kao suho zlato i zato je bila rezervirana samo za kraljeve i kraljice tj. najbogatije ljude.

Doris Dragović u ljubičastom stajlingu na koncertu u Starigradu - 3 Foto: Duje Klaric/Cropix

Ave, Doris! Veličanstvena haljina stvorena za žene koje volimo zvati kraljicama

Jednostavno veličanstvena: Ljubičasto izdanje Doris Dragović za proslavu 40 godina karijere