Carla Bruni-Sarkozy, bivša prva dama Francuske, sa suprugom Nicolasom Sarkozyjem došla je na pogreb francuskog novinara Jean-Pierrea Pernauta u bazilici Sainte Clotilde u Parizu. Ondje je bila i sadašnja prva dama Francuske Brigitte Macron, koja se susrela sa svojom prethodnicom.

Izlazeći iz pariške bazilike Carla Bruni-Sarkozy i Brigitte Macron fotografirane su zajedno, a ljubitelji mode odmah su primijetili njihove stilski vrlo različite odjevne kombinacije. Dok se Brigitte držala stroge klasike i elegancije odjenuvši fini crni kaput s dvorednim kopčanjem dužine tik do ispod koljena, Carla se odlučila za moderniji stajling.

Uz kaput svevremenske elegancije prva dama Francuske nosila je crne salonke, dok je od modnih detalja odabrala crne kožnate rukavice i torbicu s prošivima.

Brigitte Macron: Izdanje iz kojeg se može puno naučiti o pristojnom odijevanju

Brigitte Macron u "običnoj" haljini koja rješava najveći ženski modni problem

Carla Bruni je pak privukla pažnju u crnim kožnatim hlačama i lakiranim čizmama do koljena s ravnim đonom. Gornji dio outfita složila je od crne dolčevite i baršunastog sakoa te crne torbice sa zlatnim detaljima i prepoznatljivim logom modne kuće Dior.