Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević na svom službenom profilu na Instagramu potvrdila je vijest da je postala mama. S pratiteljima je podijelila i video nastao tijekom snimanja obiteljskih fotografija s partnerom Filipom Kratofilom.

U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli… Polako stavljamo točku na i na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život, rekla je Lana.

Također je otkrila kako je napisala blog pod nazivom Moje putovanje u kojem govori više o svojoj rizičnoj trudnoći.

Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, 'obične' suze radosnice i 'obična trudnoća'. Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome…

Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo. koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše obitelji nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe.

Nitko nije znao ishod, iako su nam prognoze bile - nikakve. Postoji jedna stvar: negdje duboko u meni je bio osjećaj da toj prognozi jednostavno ne vjerujem. Nije mi zvučala kako treba, intuicija mi je govorila drugačije, dio je emotivne priče Lane Jurčević koju u cijelosti možete pročitati ovdje.

Najslađe iščekivanje: Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledala njihova trudnoća

Zatrudnjela sam godinu dana nakon odlaska iz korporacije. Je li manjak stresa bio presudan?

Trudnoća nakon 35. godine: Rizici, ali i prednosti s kojima je dobro upoznati se

Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledao njihov porod