Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević na svom službenom profilu na Instagramu potvrdila je vijest da je postala mama. S pratiteljima je podijelila i video nastao tijekom snimanja obiteljskih fotografija s partnerom Filipom Kratofilom.

U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli… Polako stavljamo točku na i na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život, rekla je Lana.

Također je otkrila kako je napisala blog pod nazivom Moje putovanje u kojem govori više o svojoj rizičnoj trudnoći.

Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, 'obične' suze radosnice i 'obična trudnoća'. Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome…

Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo. koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše obitelji nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe.

Nitko nije znao ishod, iako su nam prognoze bile - nikakve. Postoji jedna stvar: negdje duboko u meni je bio osjećaj da toj prognozi jednostavno ne vjerujem. Nije mi zvučala kako treba, intuicija mi je govorila drugačije, dio je emotivne priče Lane Jurčević koju u cijelosti možete pročitati ovdje.

Franka Batelić Najslađe iščekivanje: Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledala njihova trudnoća

Trbuh Zatrudnjela sam godinu dana nakon odlaska iz korporacije. Je li manjak stresa bio presudan?

Trudnoća nakon 35. godine povećava određene rizike Trudnoća nakon 35. godine: Rizici, ali i prednosti s kojima je dobro upoznati se

Trudnički trbuh Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledao njihov porod

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju