Eva Longoria na crvenom tepihu uvijek izgleda glamurozno i tip-top sređeno, ali u privatnim trenucima slavna glumica preferira opuštena modna izdanja.

Galerija

 

Nakon što je u New Yorku na gala događanju Women's Media Center primila priznanje za kampanju Querida Familia Latina, Eva Longoria vratila se u Los Angeles. Za put kući lijepa glumica izabrala je vrlo udobno odjevno izdanje sačinjeno od dugačkog kombinezona komotnog kroja i crnih natikača.

Kombinezon od laganog materijala na bretelice sivkastoplavog printa 44-godišnja zvijezda kombinirala je uz natikače potpuno ravnog potplata koje stopalo drže (samo) oko palca i rista. Natikače izgledaju lijepo i žene vole nositi modele s ravnim potplatom, ali svakako je riječ o vrsti obuće koju ortopedi ne preporučuju zbog dva razloga – zato što su potpuno ravne te zato što ne drže stopalo kako bi trebale. Takve natikače zasigurno nisu za dugo hodanje, ali za kratke relacije ipak mogu proći.

Eva Longoria: Model haljine koji (naj)bolje pristaje ženama s manjim grudima

Eva Longoria: Tako ženstvene čizme uz koje i najobičniji outfit izgleda mrak

Eva Longoria: Lažna minica koja slavi čvrsta i ženstvena bedra

Ljetni stajling za povratak u uvijek sunčani Los Angeles Eva Longoria finiširala je s crnom torbicom modne kuće Chanel i velikim crnim sunčanim naočalama.

Eva Longoria u dugačkom kombinezonu i natikačama - 3 Foto: Profimedia