U tijeku je 77. Filmski festival u Cannesu, a pomno se prati i zbog izvrsnih odjevnih kombinacija slavnih dama. Neke od njih doista oduševljavaju ne samo jednim, nego svakim svojim kanskim outfitom, a jedna je od njih sasvim sigurno i Eva Longoria.

Galerija

Već godinama redovita na crvenom tepihu u Cannesu, glumačka je zvijezda prisustvovala gala svečanosti Global Gift Foundation, a pritom je izgledala uistinu predivno. Eva je, naime, na događaju nosila golu haljinu koju je po narudžbi za nju dizajnirala modna kuća Yanina Couture.

Eva Longoria Foto: Profimedia

Prozirna tkanina pokrivala je cijelo tijelo, pa i ruke, i širila se prema dnu u kratki šlep, također od prozirne tkanine. Ukrašena je uzorkom srebrnih listova koji su bili raspoređeni posvuda po haljini, najviše na gornjem dijelu, dok se ispod haljine vidjelo donje rublje u boji kože, savršeno uklopljeno uz haljinu prekrilo je dovoljno da se ni u jednom trenu ne odaje dojam neukusa.

Eva Longoria zadivila je svojom pojavom Foto: Profimedia

Kako bi svu pozornost zadržala na haljini, Eva je podigla kosu, a sve je upotpunjeno jednostavnim srebrnim nakitom i neutralnom šminkom. Na nogama je nosila jednostavne srebrne sandale. 

Eva Longoria u goloj haljini Yanina Couture Foto: Profimedia

Tijekom vikenda Eva Longoria već je "pomela" kanski crveni tepih haljinom Elieja Saaba u kojoj je izgledala poput božice, a ništa manje divna nije bila ni pastelno plava haljina koju je nosila vrlo brzo nakon te. 

Eva Longoria u Cannesu niže modne uspjehe Foto: Profimedia

Senzacionalno izdanje Eve Longorije u haljini potpuno prozirnog donjeg dijela

Famozno izdanje: Haljina od 40 dolara u kojoj je Eva Longoria prvi put došla u Cannes