Pred nama je sve toplije vrijeme, pa su mnogi krenuli užurbano vježbati kako bi do ljeta bili fit. Inspiracija za vježbanje može nam biti i ovaj muškarac koji je na biciklu projurio središtem Zagreba i pokazao svoje isklesano tijelo.

Galerija

Nekad je baš teško primiti se vježbanja, unatoč svim dobrobitima za fizičko i mentalno zdravlje koje tjelovježba donosi. U takvim slučajevima dobro dođe malo motivacije.

Muškarac na biciklu kojeg smo zapazili na zagrebačkoj špici čini se kao da je itekako predan vježbanju, a mogao bi gotovo svakoga dignuti sa stolca i potaknuti na kretanje!

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Foto: Josip Moler/Cropix

Snažne, savršeno definirane mišiće ruku istaknuo je u uskoj crnoj majici bez rukava uz koju je nosio crne biciklističke hlačice. Sportski stajling upotpunio je crnim tenisicama, sunčanim naočalama i ruksakom. Za ugodniju vožnju bicikla nosio je crne zaštitne rukavice.

Njegovoj muževnoj pojavi pridonijela je i brada, a kad je biciklom protutnjao kroz centar Zagreba, malo tko ga nije zapazio.

Na zagrebačkoj špici ovoga vikenda zatekli su se i drugi muškarci, sami ili u pratnji svojih boljih polovica, te donijeli i nova izdanja muške ulične mode. Kakve su odjevne kombinacije nosili, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 6 Foto: Josip Moler/Cropix

Par iz centra Zagreba: Ovako se odijeva muškarac sa stilom modno usklađen s partnericom

Je li ovo najbolje odjeveni muškarac sa zagrebačkih ulica?