Svi mi ponekad volimo stišati ton mobitela i uživati u miru, bez ometanja i javiti se samo onda kada to nama odgovara. No neki horoskopski znakovi to su pretvorili u svoju svakodnevnu naviku.

Priznajte, koliko vas izbaci iz takta kada zovete prijateljicu, a ona vam se, po stoti put zaredom, ne javlja? I onda joj pošaljete poruku, a na nju odgovori za pet minuta. Jer nije u žurbi niti usred nekog posla, nego joj je jednostavno mobitel uvijek stišan.

Možda ste upravo vi ti koji tom navikom ljutite sve oko sebe, ali ne zamarate se time jer vam je vaš mir i komocija, barem kada su u pitanju pozivi i komunikacija, na prvom mjestu.

Evo kojim to trima horoskopskim znakovima vrlo vjerojatno pripadate.

Rak

Ako poznajete raka, vjerojatno već znate da je njihov mobitel uvijek na stišanom. Zašto? Zato što rakovi vole mir i tišinu više od bilo čega. Oni su emotivni i lako se užive u vlastiti svijet – bilo da je to gledanje omiljenog filma, čitanje knjige ili samo zamišljeno gledanje kroz prozor. Zvono mobitela samo bi ih izbacilo iz tog balončića mira.

Osim toga, rakovi su vrlo brižni i ne žele da zvuk mobitela uznemiri druge – što ako ih uhvati zvonjava usred večere s obitelji? Strah od narušavanja sklada jednostavno nije opcija. Zato, ako ih želite kontaktirati, bolje im pošaljite poruku – odgovorit će kad budu spremni, ali uvijek s ljubavlju.

Vaga

Vage obožavaju ravnotežu i estetiku, pa nije ni čudo što im mobitel gotovo uvijek šuti. One su majstori u stvaranju savršeno mirnog okruženja – čaj na stolu, svijeće, nježna glazba u pozadini; zadnje što im treba je iritantno zvono koje remeti tu harmoniju. Za vagu je tišina mobitela stvar estetike i osjećaja kontrole. Oni vole imati vremena za promišljanje prije nego što odgovore pa će se radije javiti kad osjete da su potpuno spremne za razgovor. A ako im je neka poruka zaista važna, uvijek će vam se javiti – ali svojim tempom.

Ribe

Ribe su sanjari zodijaka, uvijek duboko u vlastitim mislima i unutarnjem svijetu. One se lako izgube u maštanju ili kreativnim projektima, pa im zvonjava mobitela često dođe kao neugodan prekid. Ribe preferiraju tišinu jer je za njih to način da ostanu povezane sa svojim unutarnjim ja. I da, možda će im trebati malo više vremena da odgovore, ali kad se jave, njihove će riječi uvijek biti tople i pune empatije – i onda nema šanse da se i dalje ljutite na njih. 

Izluđuju sve: Tri horoskopska znaka koja ne odgovaraju na poruke

Jeste li među njima? Ovo su tri najveća gunđala horoskopa

"Daj se smiri": Rečenice koje dižu tlak horoskopskim znakovima

Jeste li na popisu? Ovo su tri najurednija horoskopska znaka