Ivana Vrdoljak Vanna bila je gošća na velikoj proslavi 15. rođendana portala zadovoljna.hr održanoj u prostoru Rooftop Lateral Weddings & Events u Zagrebu. Bila je to prilika za proveseliti se, zabaviti, opustiti, ali i lijepo odjenuti, a pjevačica je izabrala jednostavno bež odijelo koje je začinila šik torbom i cipelama.

Galerija

Elegantno, jednobojno odijelo uvijek je dobar odabir za svečanije prilike, dobar kroj odijela laska ženskoj figura te ga se lako kombinira uz razne modele cipela i modne dodatke. Klasično odijelo bilo je odabir i Ivane Vrdoljak Vanne za party povodom 15. rođendana portala zadovoljna.hr, najčitanijeg ženskog lifestyle portala u Hrvatskoj.

Odijelo bež boje sačinjeno je od hlača na crtu lepršavijih nogavica, dok sako ima kopčanje na dva gumba i džepove. Ispod sakoa Vanna je nosila bijelu majicu s V izrezom ukrašenu čipkicom.

Marija Miholjek: Baš efektan svileni komplet s kojim su se savršeno sljubile ružičaste štikle

Jelena Perić u predivnoj haljini s Asosa u koju biste se mogli zaljubiti na prvi pogled

Odjevnu kombinaciju svijetlih neutralnih tonova razigrala je s modnim dodacima, sivom torbom modne kuće Gucci i štiklama kuće Valentino. Pjevačica nosi kultni model cipela s potpeticom Rockstud prepoznatljiv po zakovicama kojima je ukrašen. Rockstud dolazi u raznim bojama, a Vanna je za svoj stajling odabrala par svijetlo plave boje.

Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr Foto: Mirna Marić