U Zagrebu je održana promocija docureality serijala "Where to sign" agencije za nekretnine Eurovilla na kojoj su se pojavila brojna poznata imena s hrvatske javne scene.

Galerija

Među njima je bila i Izabel Kovačić. Hrvatska poduzetnica, osnivačica uspješnog modnog brenda Lunilou, ne pojavljuje se često u javnosti pa je ovo bilo pravo iznenađenje.

Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Lijepa Izabel odabrala je vrlo decentno i jednostavno modno izdanje za ovu prigodu. Odjenula je sivi sako brenda The Attico u kombinaciji s njihovim hlačama, također u sivoj boji. Umjesto klasičnog modela hlača, odabrala je varijantu s bočnim prorezom na nogavicama.

Sako brenda The Attico Foto: Farfetch

S obzirom na duljinu hlača, u pitanju je model koji se ne može nositi bez visokih potpetica jer bi se u suprotnom previše vukao po podu.

Hlače brenda The Attico Foto: Farfetch

Izabel ih je kombinirala sa salonkama modne kuće Valentino koje imaju prednju platformu od 5,5 centimetara i potpeticu visine 15,5 centimetara.

Salonke modne kuće Valentino Foto: Valentino

Na službenoj stranici modne kuće trenutno su dostupni modeli u crnoj, crvenoj, bijeloj, ružičastoj i bež boji, a Izabel se odlučila za potonju i odabrala svestrani model u neutralnoj boji koji se lako prilagođava svim odjevnim komadima.

Svoje izdanje zaokružila je torbicom Jodie modne kuće Bottega Veneta.

Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Foto: Zeljko Puhovski/Cropix

Nepogrešiva haljina s kojom je Izabel Kovačić očarala Veneciju

Izabel Kovačić u kombinaciji toliko udobnoj da bismo je nosili od 0 do 24