Obiteljske komedije mnogima su najdraži žanr za vrijeme blagdana. Bez obzira na filmske ukuse, dva sata smijeha i zajedničkog druženja s obitelji neprocjenjivi su trenuci koje bismo trebali proživljavati što češće.

Galerija

Priče o zamjeni tijela nisu neka novost, ali nam svejedno izazovu osmijeh na lice svaki put kad ih pogledamo. Šašavi petak, Pravi komad, Ponovno 17 i Od klinke do komada – samo su neki od naslova koji su obilježili početak 2000-ih.

U filmu Od klinke do komada iz 2004. Jennifer Garner dobro nas je zabavila i baš nas je zato oduševila vijest da izlazi film slične tematike u kojemu je Garner također protagonistica. Nova Neflixova komedija Obiteljska zamjena (Family Switch) samo što nije izašla na poznatu streaming platformu, a komentari su već odlični.

Family Switch Foto: Netflix

Nije ovo film koji ćemo gledati više puta jer nas je oduševila njegova kvaliteta, ovo je jedan od naslova koji će nas opustiti, izmamiti nam osmijeh na lice i pomoći nam da mozak pošaljemo na pašu. Najnoviju američku obiteljsku komediju režirao je McG, a napisali su je Adam Sztykiel i Victoria Strouse.

Family Switch Foto: Netflix

Glavne uloge pripale su šarmantnoj Jennifer Garner i urnebesnom Edu Helmsu koji glume Jess i Bill Walker, roditelje zaigranih tinejdžera. Oni, baš kao i većina modernih roditelja, pokušavaju žonglirati između osobnih i dječjih želja i potreba i svim se silama trude držati obitelj na okupu, znajući da djeca rastu i postaju sve neovisnija.

Baš kao što nam je to opisala simpatična priča o Šašavom petku, ova se obitelj nađe u vrlo nezgodnoj situaciji, nakon što posjete sasvim pogrešan astrološki opservatorij. Mama, tata, sin, kći, beba i pas nađu se u totalnom kaosu kad shvate su međusobno zamijenili tijela.