Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG niti jedan trenutak nije privukao toliko pozornosti kao susret bivših supružnika Brada Pitta i Jennifer Aniston.

Zapravo, cijelu večer kamere su pratile što se događa s bivšim supružnicima koji su kući otišli s nagradama.

Prvo je Brad Pitt nagrađen za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu". Izašao je na pozornicu i održao govor prepun šala. Sve su oči bile uprte u glumca dok je uspoređivao sebe i lik koji tumači u filmu.

Jennifer Aniston: Iznenađujuća haljina za susret s bivšim koja ne podnosi nošenje grudnjaka

Jennifer Aniston: Nepobjediva haljina za "sučeljavanje" s Bradom Pittom

Budimo iskreni, bila je to teška uloga. Tip koji se drogira, skida majicu i ne slaže se sa svojom suprugom..., pričao je glumac.

Kamere su istovremeno pratile i kako će na taj govor reagirati njegova bivša supruga. Iako je netko možda pomislio da će je takve rečenice uzrujati, ona se smiješila i pljeskala.

Nakon toga i sama je dobila nagradu za najbolju dramsku glumicu u televizijskoj seriji "The Morning Show", a fotografi su uhvatili Brada kako na jednom od ekrana na hodnicima gleda njezin izlazak na pozornicu.

I kao da već nije bilo dovoljno nostalgičnih trenutaka za obožavatelje, dogodio se onaj o kojem se danas najviše priča - susret bivših supružnika koji su se zagrlili u znak pozdrava i čestitali jedno drugome na prestižnim nagradama.

Kada su se pojavile fotografije susreta, društvene su mreže eksplodirale. Dok su neki izrazili nadu u to da je na pomolu pomirenje, druge su jednostavno preplavile uspomene.

"Fotografije Brada i Jennifer s dodjele nagrada SAG mogu izliječiti našu zemlju", "Susret Brada i Jennifer previše je za podnijeti u ponedjeljak", "Fotografu koji je ovo uslikao dajte Pulitzera"... samo su neki od komentara na susret.

One s najboljim i najduljim sjećanjem ovi trenuci podsjetili su na Zlatne globuse 2002. godine. Tada su Jennifer Aniston i Brad Pitt još uvijek bili par, a fotografi su ih uhvatili u sličnim pozama.

Podsjetimo , Jennifer Aniston i Brad Pitt na prvi spoj izašli su 1998. godine, a dvije godine kasnije vjenčali su se.

U svibnju 2004. godine Brad je na setu filma "Gospodin i gospođa Smith" upoznao glumicu Angelinu Jolie. U siječnju iduće godine, nakon sedam zajedničkih godina Brad i Jennifer objavili su da se razvode.

15 godina kasnije, na dodjeli nagrada SAG, pokazali su da su dobri prijatelji koji si međusobno pružaju podršku.