Jennifer Aniston nastavlja snimati nove epizode serije "The Morning Show", u kojoj se glumici u trećoj sezoni pridružio Jon Hamm, zvijezda serije "Momci s Madisona". Nove scene snimale su se na ulicama New Yorka, a Jennifer je privukla pozornost u odjevnoj kombinaciji minimalističkog stila.

Galerija

Jennifer Aniston jedna je od najvećih ljubiteljica modnog minimalizma u Hollywoodu, kao i ziheraških odjevnih kombinacija, a takav je bio i njezin stajling na snimanju novih epizoda serije "The Morning Show". Jennifer je velika obožavateljica traperica, pa je glumica sigurno bila zadovoljna što je u sceni koja se snimala na ulicama New Yorka nosila upravo traperice. Slavna glumica nosi model brenda Favorite Daughter, čije su vlasnice Erin i Sara Foster, kćeri glazbenog producenta Davida Fostera i modela Rebecce Dyer.

Jennifer Aniston na setu serije 'The Morning Show' u New Yorku - 1 Foto: Profimedia

Tamnoplave traperice imaju nogavice laganog trapez-kroja, koji sjajno izdužuje noge i čitavu figuru, te visoki struk, koji je ove sezone izrazito popularan, pa je i Jennifer "pokleknula" pred trendom kojeg se ove sezone jednostavno ne može zaobići.

Katie Holmes: Najavljuju li ove traperice kraj dominacije "skinny" modela?

Jennifer Aniston: Tako lijepa haljina idealna za ljetna vjenčanja i druge svečanosti

Uz traperice koje laskaju figuri Jennifer Aniston kombinirala je klasičnu crnu dolčevitu te preko nje kraći blejzer do struka u stilu bolera. Crne čizme od brušene kože i s umjerenim špicom zaokružile su modnu kombinaciju koja odiše besprijekornim modnim minimalizmom.

Jennifer Aniston na setu serije 'The Morning Show' u New Yorku - 2 Foto: Profimedia