Smještena u najelitnijem splitskom kvartu gdje more ljubi Marjan, luksuzna vila koja se upravo pojavila na tržištu izgrađena je kao ostvarenje svih vlasnikovih snova. Svaki detalj ove nekretnine pomno je osmišljen kako bi zadovoljio najzahtjevnije ukuse.

Galerija

Posebnost nekretnine leži u njezinoj savršenoj kombinaciji luksuza, inovativnosti i nevjerojatne lokacije. Smještena je na vrhunskoj poziciji s otvorenim pogledom na more i grad i jedna je od najluksuznijih nekretnina ikad izgrađenih u Splitu, kaže Marko Pažanin, direktor agencije za nekretnine u prilogu IN magazina.

Od dizajnerskog namještaja preko sigurne sobe i odvojenih kupaonica ili walk-in ormara u glavnoj spavaćoj sobi do nevjerojatnog pogleda na srednjodalmatinske otoke, svaki je kutak te urbane oaze dizajniran za potpuni hedonizam koji si mogu priuštiti samo rijetki.

Najluksuznija kuća u Splitu - 6 Foto: Screenshot IN magazin

Ovakve nekretnine najviše kupuju klijenti koji dolaze iz Europske unije, klijenti hrvatskih korijena koji žive u SAD-u i Australiji i, naravno, naši domaći uspješni poduzetnici i sportaši, ističe Pažanin.

Posebna značajka te vile koju nema nijedna druga luksuzna nekretnina u Splitu jest kućno kino u kojem se nakon napornog radnog dana možete opustiti s obitelji. Cijena vile nije javna, ali uspoređujući je s drugim dostupnim cijenama, lako je zaključiti da nije manja od četiri milijuna eura, a moguće je da ide i do deset milijuna.

Najluksuznija kuća u Splitu - 3 Foto: Screenshot IN magazin

Današnji klijenti preferiraju luksuzne objekte izgrađene na vrhunskim lokacijama, nekretnine koje pružaju privatnost i prestiž te personalizirane sadržaje koji pružaju osjećaj jedinstvenosti, dodaje Marko Pažanin za IN magazin.

Vinski podrum u kući rashlađen je na točno 12,3 Celzijeva stupnja zato što je to znanstveno dokazana temperatura na kojoj crno vino najbolje dozrijeva. Ako se nekim slučajem promijeni temperatura prostorije, pametna kuća u istom trenutku upozorava vlasnika.

Najluksuznija kuća u Splitu - 4 Foto: Screenshot IN magazin

Luksuz o kojem većina nas može samo sanjati, upozorava struka, kronično nedostaje na našem tržištu ako želimo privući toliko željene goste i kupce više platežne moći.

Ove tri vile u Veneciji i Francuskoj moguće je kupiti za cijenu najskuplje u Hrvatskoj

Famozan stan u Kaštel Kambelovcu za koji mnogi pogrešno misle da ga je uređivao dizajner, a ne domaćica i mama dvoje djece

Mama petero djece u Zagvozdu je uredila svoju raskošnu kuću punu fantastične energije i duše

Pogledajte kako je bračni par iz Novalje uredio svoju kuću iz snova nakon 10 godina rada na kruzeru