Korisnice TikToka prikupile su pohvale, lajkove i zahvale objavivši još jedan trik koji štedi vrijeme i novac.

Radi se o jednostavnom, besplatnom i brzom načinu koji pomaže kad sam se potrga patentni zatvarač.

Vjerojatno vam se, barem jednom u životu, dogodilo da se patentni zatvarač potrga u nekom nezgodnom trenutku. Bilo da se radi o jakni, hlačama ili suknji, ovaj sitni kvar može nas izbaciti iz takta, posebno kad nemamo vremena odnijeti ga na popravak.

U tom slučaju glavni pomagač je – vilica.

Metalni, odnosno klizni dio patentnog zatvarača treba nabosti na dva srednja zupca vilice, a dio sačinjen od tkanine jednostavno vratiti na mjesto. Vilica će imati funkciju treće ruke, odnosno držat će klizni dio patentnog zatvarača kako biste zupce patenta mogli vratiti na mjesto.

Pratitelji su oduševljeni ovim trikom, a mnogi su se upitali zašto prije nisu pronašli ovu genijalnu ideju. 

U videu možete pogledati kako izgleda ovaj trik, a u nastavku možete pronaći još trikova koji olakšavaju život.

Odličan trik: Evo kako otpetljati lančić bez puno muke Trik kako da se cvijeće "samo zalijeva" kad nikog nema doma Dogodi li vam se nekad da se folija ne može odmotati? Evo što tada učiniti „Hvala baki koja mi je ovo pokazala“: Trik koji pomaže kad ulje prska na sve strane Stari trik koji štedi vrijeme: „Ne koristim peglu otkako sam saznala za ovo“ "Ma tko bi se ovog dosjetio": Genijalan trik za lakše postavljanje plahte na madrac Mrlje s kauča nestat će u tren oka pomoću tekućine koju svi imamo doma Treba samo jedna sitnica koju imamo doma: Trik kako iscijediti vodu iz lonca bez cjediljke