Proljeće je idealno vrijeme za veliko čišćenje. Iako mnogi u tom pothvatu uživaju, nisu na odmet razni trikovi i savjeti koje možemo pronaći na društvenim mrežama. Oni nam štede vrijeme i novac, a neki od njih uistinu rade.

Jedan od trikova koji je pokupio same pohvale jest trik za čišćenje mrlja s namještaja u dnevnom boravku.

On će se posebno svidjeti roditeljima mališana koji zaprljaju garnituru, a radi se o jeftinom i jednostavnom načinu pomoću kojeg mrlje nestaju kao rukom odnesene.

Trik je na svom profilu na instagramu podijelila blogerica Marina koji sa svojim pratiteljima dijeli korisne savjete za dom, a njezin je trik pokupio same pohvale.

Koje je najbolje rješenje za skidanje mrlja s namještaja? Vjerovali ili ne – omekšivač za rublje! Ubacite jedan do dva čepa omiljenog omekšivača u posudu s toplom vodom. Uzmite jednu magičnu krpu i to je sve što je potrebno.

Na ovaj način ćete skinuti svaku mrlju s namještaja i očistiti prašinu, a još će i kuća lijepo mirisati, rekla je Marina u videu i pokazala kako mrlje nestaju brzinom svjetlosti. Dodala je kako na ovaj način možemo prebrisati i drvene površine u domu i tako spriječiti lijepljenje prašine.

Ovo je genijalno! Mislila sam da nema šanse da omekšivač očisti fleku, napisala je jedna njezina pratiteljica, a njezin je video prikupio preko tri tisuće lajkova.

Provjerite kako brzo možete očistiti svoj dom, a u nastavku pronađite još korisnih trikova koji štede vrijeme.

Postavljanje plahte "Ma tko bi se ovog dosjetio": Genijalan trik za lakše postavljanje plahte na madrac Rublje Stari trik koji štedi vrijeme: „Ne koristim peglu otkako sam saznala za ovo“ Prženje „Hvala baki koja mi je ovo pokazala“: Trik koji pomaže kad ulje prska na sve strane Naljepnica Trik kako u roku minute skinuti naljepnicu bez tragova ljepila Trik za brzo sušenje odjeće Trik s kojim će se rublje u zatvorenom prostoru osušiti brže i mirisati puno bolje Kipuća voda Jednostavan, a tako genijalan trik koji sprječava prelijevanje kipuće vode iz lonca Četka za kosu Za najlakše i najbrže čišćenje četke za kosu trebat će vam samo tri stvari

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju