Španjolski grad Lloret de Mar bio je domaćin svečanog druženja kraljevske obitelji s dobitnicima nagrade „Princesa de Girona“. Dodjeljuje je istoimena privatna zaklada koja potiče profesionalni i osobni razvoj mladih.

Galerija

Titulu počasnog predsjednika zaklade nosi kralj Felipe VI., a jednog dana preuzet će je njegova kći, princeza Leonor, buduća španjolska kraljica.

Kraljica Letizia u prekrojenoj haljini iz Manga Foto: Profimedia

Uz Leonor i Felipea, druženju uoči dodjele nagrada koja se održava večeras, prisustvovali su kraljica Letizia i njihova mlađa kći infanta Sofia. Iako je svi nazivaju princezom, Sofia zapravo službeno nema tu titulu jer je može nositi samo prijestolonasljednik ili prijestolonasljednica, a to je u ovom trenutku Leonor.

Obje mlade dame došle su na druženje u prozračnim i udobnim bijelim odjevnim kombinacijama, a glavna modna zvijezda ovog događanja bila je njihova majka Letizia.

Kraljica Letizia, infanta Sofia i princeza Leonor Foto: Profimedia

Kraljica je zablistala u prekrojenoj haljini španjolskog komercijalnog modnog brenda Mango. Haljina u bež nijansi napravljena je od mješavine pamuka, lana, viskoze, elastina i poliestera. Blago je drapirana na području trbuha, ima jedan dugačak rukav, asimetričan izrez i visoki bočni prorez.

Haljina brenda Mango Foto: Mango

Letizia je s haljine odstranila rukav i tako dobila znatno elegantniju kreaciju koja joj je pristajala kao salivena. Letizia izgleda bolje u haljinama razumne cijene nego ostale članice kraljevskih obitelji u dizajnerskim toaletama vrijednim tisuće dolara, zaključila je jedna komentatorica na Instagramu.

Kraljica Letizia nosi torbu Caroline Herrere Foto: Profimedia

Haljinu je kombinirala s bijelim sandalama brenda Boss koje imaju blok potpeticu umjerene visine i bijelom torbom Caroline Herrere.

Nije ovo prvi put da kraljica prekraja nove odjevne komade. Nedavno je to napravila s Mangovom haljinom od tvida koju je pretvorila u top.

Kraljica Letizia u prekrojenoj haljini iz Manga Foto: Profimedia

Kritike na račun natikača kraljice Letizije: "To je za plažu, a ne za posao i palaču"

Nove omiljene salonke kraljice Letizije istovremeno su i lijepe i udobne

Kraljica Letizia: Je li ovo najprikladnija zamjena za malu crnu haljinu ili ima i boljih?