Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. uskoro će se uputiti na ljetni odmor koji tradicionalno provode na Mallorci u palači Marivent, ljetnoj rezidenciji španjolske kraljevske obitelji.

Galerija Kraljica Letizia na radnom sastanku s Charlesom H. Rivkinom Felipe VI. i Letizia na sastanku s Charlesom H. Rivkinom Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia u natikačama brenda Eli 1957

Prije odlaska na predivan otok, vrijeme provode u Madridu i odrađuju dogovorene obveze. Tako su se u palači Zarzuela susreli s američkim medijskim mogulom Charlesom H. Rivkinom.

Rivkin je predsjednik i izvršni direktor kompanije Motion Picture Association unutar koje se trenutno nalaze Disney, Netflix, Paramount, Sony, Universal i Warner Bros. Discovery.

Felipe VI. i Letizia na sastanku s Charlesom H. Rivkinom Felipe VI. i Letizia na sastanku s Charlesom H. Rivkinom (Foto: Profimedia)

Za radni sastanak Letizia je odabrala ležernu kombinaciju, po pitanju obuće prilagođenu njezinoj nedavnoj ozljedi stopala. Lepršavu plisiranu suknju brenda Boss u nježnim pastelnim nijansama i natruhama bijele boje, kraljica je spojila sa svilenkastom bluzom kratkih rukava.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Na nogama je imala natikače španjolskog brenda Eli 1957 ukrašene Swarovski kristalima. Ovo nije tip obuće koji je kraljica nekad nosila u ovakvim prigodama poslovne prigode, ali s obzirom na ozljedu sasvim je razumljivo da poseže za modelima u kojima se trenutno osjeća najudobnije.

Kraljica Letizia u natikačama brenda Eli 1957 Kraljica Letizia u natikačama brenda Eli 1957 (Foto: Profimedia)

I dok većina hvali njezinu odluku da zdravlje i udobnost stavi na prvo mjesto, ima i onih koji kritiziraju njezin odabir. "To su natikače za plažu, a ne za posao i kraljevsku palaču", jedan je od negativnih komentara s Instagrama.

Kraljica Letizia na radnom sastanku s Charlesom H. Rivkinom Kraljica Letizia na radnom sastanku s Charlesom H. Rivkinom (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia Kraljica Letizia prekrojila haljinu iz Manga, a rezultat je doslovno - top

Kraljica Letizia Nove omiljene salonke kraljice Letizije istovremeno su i lijepe i udobne

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Je li ovo najprikladnija zamjena za malu crnu haljinu ili ima i boljih?

Kraljica Letizia Kraljica Letizia u modelu mokasina koji bi se mogao svidjeti čak i ženama koje ih ne vole

Kraljica Letizia Ogromna promjena u stilu kraljice Letizije - sviđaju li vam se cipele koje sada nosi?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju