Španjolski grad Oviedo bio je domaćin obilježavanja Svjetskog dana Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca. Ova komemorativna proslava posvećena je Henryju Dunantu, utemeljitelju spomenutih pokreta.

Galerija Kraljica Letizia u Vivabarefoot tenisicama Kraljica Letizia na obilježavanju Svjetskog dana Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca Kraljica Letizia na obilježavanju Svjetskog dana Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca +4 Kraljica Letizia u jakni i prekrojenoj haljini iz Manga

Događanje nije propustila ni španjolska kraljica Letizia koja se oporavlja od ozljede nožnog prsta. Zbog frakture će neko vrijeme nositi obuću ravnih potplata, a ovo je već treće događanje u nizu na kojem se pojavila u svojim novim tenisicama.

Kraljica Letizia na obilježavanju Svjetskog dana Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca Kraljica Letizia na obilježavanju Svjetskog dana Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca (Foto: Profimedia)

U pitanju je model brenda Vivobarefoot koji su 2012. osnovali Galahad i Asher Clark, dvojica rođaka iz sedme generacije postolara u engleskoj obitelji Clark.

Kraljica Letizia u Vivabarefoot tenisicama Kraljica Letizia u Vivabarefoot tenisicama (Foto: Profimedia)

Njihova misija je izrada udobne, tanke i fleksibilne obuće u kojoj se osoba osjeća kao da je bosonoga. Udoban je i model Geo Court III u bijeloj boji koji je za sebe odabrala Letizia.

Vivabarefoot tenisice koje nosi kraljica Letizia Vivabarefoot tenisice koje nosi kraljica Letizia (Foto: Vivabarefoot)

Kraljica je uz tenisice nosila i odjevni komad u bijeloj boji - hlače "palazzo" kroja. Spojila ih je s kratkom ružičastom jaknom od tvida koju potpisuje španjolski komercijalni brend Mango i pripadajućim topom, također s njihovim potpisom.

Kraljica Letizia u jakni i prekrojenoj haljini iz Manga Kraljica Letizia u jakni i prekrojenoj haljini iz Manga (Foto: Profimedia)

Točnije, u pitanju je prekrojena haljina mini kroja koju su kraljičini stilisti i krojači pretvorili u top.

Jakna i haljina brenda Mango Jakna i haljina brenda Mango (Foto: Mango)

Kraljica Letizia Nove omiljene salonke kraljice Letizije istovremeno su i lijepe i udobne

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Je li ovo najprikladnija zamjena za malu crnu haljinu ili ima i boljih?

Kraljica Letizia Kraljica Letizia u modelu mokasina koji bi se mogao svidjeti čak i ženama koje ih ne vole

Kraljica Letizia Ogromna promjena u stilu kraljice Letizije - sviđaju li vam se cipele koje sada nosi?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju