Meghan Markle i princ Harry vikend su proveli na polo utakmici Royal Salute Polo Challenge u kojoj je Harryjeva momčad Royal Salute Sentebale Team pobijedila protivnike Grand Champions Team. Natjecanje održano u Nacionalnom polo centru u Wellingtonu na Floridi pratile su i kamere Harryjeve nove serije na Netflixu o tom elitnom sportu.

Galerija

Nakon pobjede Meghan Markle svom je suprugu princu Harryju uručila pehar, a polo utakmicu nije propustila ni slavna tenisačica Serena Williams, Meghanina bliska prijateljica. Za sportsko događanje Meghan je odabrala stajling koji je oličenje američkog šika, a izgledala je fantastično u haljini boje bjelokosti s potpisom kalifornijske dizajnerice Heidi Merrick.

Meghan Markle u svilenoj bijeloj haljini dizajnerice Heidi Merrick - 3 Foto: Profimedia

Midi haljina bez rukava izrađena od kombinacije svile i konoplje ima zanimljivi gornji dio koji je prekrižen te ispod grudi ima mali trokutasti otvor, a na ovratniku elegantnu veliku mašnu. Lepršavi donji dio kreacije ima nabore, a dizajn je baš savršen za proljetne i ljetne dane i svečanije prigode.

Meghan Markle nosi haljinu kalifornijske dizajnerice Heidi Merrick Foto: heidimerrick.com

Meghan se i ovoga puta odlučila za profinjene salonke brenda Aquazzura, model Purist Pump 105, izrađene od kože nude nijanse. Te štikle Meghan je nosila u brojnim prigodama, a nije ni čudo da ih toliko voli kad su vrlo svestrane te pristaju uz raznorazne odjevne komade i kombinacije.

Meghan Markle nosi štikle brenda Aquazzura, model Purist Pump 105 (595 eura) Foto: www.aquazzura.com

Od modnih dodataka izabrala je bijelu torbicu modne kuće Valentino, koju je također nosila već nekoliko puta, te sunčane naočale 'Santa Barbara' dizajnerice Heidi Merrick.

Dodatan glamur svoj stajlingu dala je s nakitom, Chanelovim vintage naušnicama, Cartierovim ručnim satom koji je pripadao princezi Diani, Cartierovom narukvicom ‘Love’ od žutog zlata te s narukvicom Diamond Hex Tennis s potpisom dizajnerice Ariel Gordon, koju je supruzi, kako pišu strani mediji, princ Harry poklonio za Valentinovo.

Meghan Markle u svilenoj bijeloj haljini dizajnerice Heidi Merrick - 9 Foto: Profimedia

Meghan Markle: Drugo lice najpopularnijeg kaputa - sviđa li vam se odmak od klasike?

Meghan Markle u haljini koja se nosi kad nikoga ne želite zasjeniti