Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u ponedjeljak su objavili da čekaju svoje prvo dijete. Beba na svijet stiže na proljeće, a bivša glumica Meghan Markle za nju (potencijalno) već ima spreman poklon.

 

Naime, u jednom intervju iz 2015. godine bivša zvijezda serije "Suits" rekla je da je kupila bezvremenski komad za svoju buduću kćer.

Radi se o Cartier Tank Française satu koji je Meghan kupila kada je saznala da će se snimati i treća sezona popularne serije.

Beba na svijet stiže na proljeće, a bivša glumica Meghan Markle za nju (potencijalno) već ima spreman poklon

Kada sam saznala da će se snimati treća sezona serije, što se u to vrijeme činilo takvom prekretnicom, odlučila sam se malo razmetati novcem i kupila sam sat, rekla je prije tri godine za magazin Hello danas trudna Meghan. Radi se o dvobojnom komadu koji košta oko 5000 funti (oko 42 tisuće kuna).

Meghan je dodatno pokazala koliko je sentimentalna rekavši da je na sat ugravirala "Od M.M. za M.M." i da ga jednog dana namjerava pokloniti svojoj kćeri.

Ugravirani dio vjerojatno znači "od Meghan Markle za Meghan Markle" čime je proslavila uspjeh serije, a već su počela nagađanja kako bi natpis mogao imati utjecaja i na ime koje će par dati svojoj bebi.

Vojvotkinja je otkrila kako sat jednog dana želi pokloniti svojoj kćeri (Foto: Cartier) Foto: Cartier

Podsjetimo, samo nekoliko sati nakon što su britanski princ Harry i njegova supruga Meghan u ponedjeljak doputovali u službeni posjet  Australiji, Buckinghamska je palača objavila da par čeka svoje prvo dijete i da prinova stiže na proljeće iduće godine.

Nagađanja o Meghaninoj trudnoći počela su uoči vikenda, kada je na vjenčanju princeze Eugenie vojvotkinja nosila široki kaput, a nastavila su se i u ponedjeljka kada je par sletio u Sydney jer se činilo da Meghan trbuh skriva ljubičastim fasciklima koje je nosila u ruci.

Na kraju su šuškanja koja traju već neko vrijeme dobila službenu potvrdu iz palače.

Prinova stiže na proljeće iduće godine (AFP)