Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u ponedjeljak su objavili da čekaju svoje prvo dijete. Beba na svijet stiže na proljeće, a bivša glumica Meghan Markle za nju (potencijalno) već ima spreman poklon.

 

Naime, u jednom intervju iz 2015. godine bivša zvijezda serije "Suits" rekla je da je kupila bezvremenski komad za svoju buduću kćer.

Radi se o Cartier Tank Française satu koji je Meghan kupila kada je saznala da će se snimati i treća sezona popularne serije.

Beba na svijet stiže na proljeće, a bivša glumica Meghan Markle za nju (potencijalno) već ima spreman poklon

Kada sam saznala da će se snimati treća sezona serije, što se u to vrijeme činilo takvom prekretnicom, odlučila sam se malo razmetati novcem i kupila sam sat, rekla je prije tri godine za magazin Hello danas trudna Meghan. Radi se o dvobojnom komadu koji košta oko 5000 funti (oko 42 tisuće kuna).

Meghan je dodatno pokazala koliko je sentimentalna rekavši da je na sat ugravirala "Od M.M. za M.M." i da ga jednog dana namjerava pokloniti svojoj kćeri.

Ugravirani dio vjerojatno znači "od Meghan Markle za Meghan Markle" čime je proslavila uspjeh serije, a već su počela nagađanja kako bi natpis mogao imati utjecaja i na ime koje će par dati svojoj bebi.

Vojvotkinja je otkrila kako sat jednog dana želi pokloniti svojoj kćeri (Foto: Cartier) Vojvotkinja je otkrila kako sat jednog dana želi pokloniti svojoj kćeri (Foto: Cartier) Foto: Cartier

Podsjetimo, samo nekoliko sati nakon što su britanski princ Harry i njegova supruga Meghan u ponedjeljak doputovali u službeni posjet  Australiji, Buckinghamska je palača objavila da par čeka svoje prvo dijete i da prinova stiže na proljeće iduće godine.

Nagađanja o Meghaninoj trudnoći počela su uoči vikenda, kada je na vjenčanju princeze Eugenie vojvotkinja nosila široki kaput, a nastavila su se i u ponedjeljka kada je par sletio u Sydney jer se činilo da Meghan trbuh skriva ljubičastim fasciklima koje je nosila u ruci.

Na kraju su šuškanja koja traju već neko vrijeme dobila službenu potvrdu iz palače.

Prinova stiže na proljeće iduće godine (AFP) Prinova stiže na proljeće iduće godine (AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju