Dobar sako, gležnjače na blok potpeticu, obična bijela majica, bež baloner... sve su to modni klasici koji su neizostavan dio mnogih garderoba.

Galerija

No, pored svega navedenog tu je onaj još jedan bezvremenski komad bez kojeg je ženska garderba nezamisliva. Pričamo o trapericama.

Iako one postoje, žene koje u svom ormaru nemaju nekoliko pari traperica su rijetke. Uopće nije potrebno previše pričati i pisati o svestranosti traperica.

Toliko ih volimo da su svoje mjesto dobile u raznim prigodama. Nosimo ih, naravno, kao dio dnevnih kombinacija, ali traperice obožavamo nositi i u večernjim prigodama.

U svakom slučaju, dobar par traperica je obavezan dio gotovo svake garderobe, a iznimka nisi ni slavne žene.

Ashley Roberts Foto: Profimedia

Kada nisu na crvenom tepihu, odjevene u raskošne haljine, slavne žene također posežu za omiljenim trapericama. Njihove kombinacije u trapericama za svaki dan mogu vam poslužiti kao izvor modne inspiracije.

Jennifer Lopez Foto: Profimedia

Sve što trebate napraviti je vratiti se na početak teksta i zaviriti u galeriju u kojoj vas čeka 15 slavnih žena u trapericama. Uz traperice nose gležnjače, loaferice, tenisice, ali i štikle. Nose i bluze, majice, sakoe, košulje...tako da svatko može pronaći izdanje za kopiranje kada vam ponestane ideja što odjenuti.

Nosite li ih? Četiri modela traperica koja će biti jako popularna u 2024. godini

15 modela traperica koje će ove godine biti u prvom planu