Osim što su stvorene za svakodnevne kombinacije, traperice se lako pretvaraju u savršeni komad za izlaske. Trapericama kao dijelom večernjih kombinacija pozabavio se i hrvatski stilist i modni stručnjak Marko Grubnić u još jednoj epizodi videoserijala Dreskod.

Galerija Traperice u večernjim kombinacijama Traperice u večernjim kombinacijama - 7 Traperice u večernjim kombinacijama - 6 +8 Traperice u večernjim kombinacijama - 5

Drage moje, tražite li idealnu kombinaciju za večernji izlazak, prestanite tražiti dalje jer traperice su taj univerzalni komad koji će vam osigurati udobnost, stil i samopouzdanje za tu posebnu prigodu, poručio je Marko i dodao kako su traperice već dugo, dugo nezaobilazan komad svake garderobe.

Traperice u večernjim kombinacijama - 7 Traperice u večernjim kombinacijama - 7 (Foto: Profimedia)

One pružaju udobnost i stil u jednom, a ako želite stvoriti savršenu kombinaciju za večernji izlazak, traperice mogu biti, rekao bih, čak i najbolji izbor, dodao je.

 

Traperice + raskošne košulje

Ako želite sofisticiraniji izgled, Marko savjetuje da odaberete uske crne ili barem tamne traperice.

Ja bih preporučio traperice visokog struka. Uparite ih s raskošnom svilenom ili satenskom košuljom u boji. To može biti i neka velika mašna. Možete odabrati klasični bijeli ton košulje ili se pak odvažiti na nekakav životinjski uzorak. To sad prepuštam vašem stilu i vašem odabiru. Za taj sofisticirani izgled s trapericama svakako bih savjetovao visoke potpetice, naravno, jer to je nešto što će oduzeti dah apsolutno svima, objasnio je.

Kombinacija s trapericama Kombinacija s trapericama (Foto: Shutterstock)

Traperice + sako

Još jedna sjajna kombinacija je ona traperica sa sakoom.

Ja mislim da je to sjajna kombinacija, pa čak i u nekakvim poslovnim prilikama, za izlaske, večer. Čak i smart casual kombinacija s tenisicama izgleda sjajno.

Poigrajte se s raznim bojama sakoa, krojevima sakoa. Sada su vrlo moderne traperice s oversized sakoima, pa čak i samo prebačenim za nekakve dnevne varijante.

Cure ih obožavaju i vi ste spremni za osvajanje dana, noći. To je zaista kombinacija s kojom nećete pogriješiti, kaže Marko.

Traperice u večernjim kombinacijama Traperice u večernjim kombinacijama (Foto: Profimedia)

Traperice + kožna jakna

Još jedna kombinacija koju je izdvojio je kombinacija dobrih traperica i dobre kožne jakne, odnosno rock-šik varijanta, koju svi obožavaju.

Ključni element takve kombinacije svakako je samopouzdanje i vlastiti stil, što dopušta da možda samo zagrnete kožnu jaknu na ramena kako bi vaše traperice još više došle do izražaja. Ja obožavam vidjeti cure koje tako hodaju gradom, kaže stilist.

Traperice u večernjim kombinacijama Traperice u večernjim kombinacijama (Foto: Profimedia)

Traperice + šljokice

I na kraju tu su i šljokice uparene s traperom.

Traperice u kombinaciji za večernji izlazak itekako vole šljokice i taj party look.

Dakle, usudite se kombinirati svoje omiljene traperice sa šljokičastom torbom, cipelama, nekakvim statement nakitom. Sigurno nećete pogriješiti. Svima ćete oduzeti dah, vjerujte mi, poručuje Marko.

Traperice u večernjim kombinacijama Traperice u večernjim kombinacijama (Foto: Profimedia)

Na kraju dodaje kako su traperice u večernjim izlascima i više nego poželjne.

Ono što bih vam ja od srca savjetovao je da budete smjeli, hrabri i da ponosno istaknete tu svoju osobnost jer traperice vam zaista ostavljaju dovoljno prostora za to, zaključio je.

Marko Grubnić Marko Grubnić: Tri brenda čije su torbe bezvremenske i koji nikada ne izlaze iz mode

Marko Grubnić Marko Grubnić: 10 komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Šljokice u dnevnim kombinacijama - 7 Marko Grubnić o šljokicama: "Savjetujem da ne pretjerujete, što iz mojih usta zvuči nevjerojatno"

Marko Grubnić "Nikako ne smijete zasjeniti mladenku": Marko Grubnić o kombinacijama za vjenčane kume

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Kombinacije za crkvene ceremonije moraju biti prilagođene prigodi i decentne"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Mala crna haljina je vječni komad, nosiva u svim kombinacijama"

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju