Princeze ne mogu baš uvijek nositi ono što požele i moraju se pridržavati određenog dress codea. Nošenje traperica, primjerice, nije poželjan modni izbor u svakoj situaciji.

Galerija Traperice vole nositi i princeze Švedska princeza Madeleine ljubiteljica je trendi krojeva traperica Grčka princeza Mary Chantal ljubiteljica je širokih traperica +3 Traperice je voljela nositi i princeza Diana

Kraljevske obitelji imaju svoja pravila odijevanja. Iako ona nisu onako rigorozna kao što je to nekoć bio slučaj, i dalje se dosta razlikuju od onoga što je prihvatljivo u ostalim slojevima društva.

Kada su u pitanju traperice, mnoge ih princeze rado nose. No rijetko kada to čine kad su "na poslu". Za službena pojavljivanja na različitim kraljevskim primanjima i putovanjima češće biraju elegantne haljine i kostime.

Princeza od Wales voli nositi traperice u ležernijim prilikama Princeza od Wales voli nositi traperice u ležernijim prilikama (Foto: Profimedia)

Traperice pak nose u privatnim trenucima – kod kuće, na odmoru ili u nekim ležernijim prilikama, kao što je odlazak na neku sportsku manifestaciju.

Princeza od Walesa

Tih pravila pridržava se i Catherine Middleton. Iako je princeza od Walesa velika ljubiteljica traperica, izbjegava ih tijekom obavljanja protokolarnih dužnosti.

U neformalnim prilikama bira plave hlače od trapera ravnog kroja koja ističu njezinu fit figuru na suptilan način, a kombinira ih uz tenisice, ali i cipele na visoku potpeticu.

Traperice je voljela nositi i princeza Diana Traperice je voljela nositi i princeza Diana (Foto: Profimedia)

Traperice obožava nositi i monegaška princeza Charlene, koja je ljubiteljica crnih skinny modela, a rado ih kombinira sa sportskim majicama i elegantnim sakoima od tvida.

Grčka princeza Marie-Chantal voli tamnoplave traperice sa širokim nogavicama, a rado ih kombinira s toplim pletivom i gležnjačama.

Koje to europske princeze vole nositi traperice i kakve modele biraju, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta. 

A kako nositi traperice u večernjim kombinacijama savjetuje Marko Grubnić u svojoj rubrici Dreskod.

Monegaška princeza Charline voli nositi skinny traperice Monegaška princeza Charline voli nositi skinny traperice (Foto: Profimedia)

15 modela traperica koje će ove godine biti u prvom planu s.Oliver, 59,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 H&M, 20,99 eura

Žene ih obožavaju nositi: Složili smo pet kombinacija za razne prigode od samo tri komada Džemper + traperice ravnih nogavica + tenisice Džemper (Reserved), 35,99 eura Traperice (Mustang, Europa92), 26,41 eura +17 Tenisice (Massimo Dutti), 79,95 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju