Još iz vremena dok je pozornost javnosti privlačila kao premijerova supruga, današnja prva dama Hrvatske, Sanja Musić Milanović, bila je poznata kao ljubiteljica ženstvene elegancije.

Galerija

Osim toga, nebrojeno puta dokazala je da svoju odjevnu kombinaciju zna prilagoditi situaciji. Modne odabire Sanje Musić Milanović odobravaju i čitateljice našeg portala koje redovito hvale njezinu jednostavnost, stil i istančan ukus.

Svečano otvorenje 71. Dubrovačkih ljetnih igara Foto: Grgo Jelavic/Pixsell


Kao supruga premijera, a onda i predsjednika Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović bila je i bit će dio brojnih događanja na kojima se, između ostalog, pozornost posvećuje i modnim odabirima uzvanika.

Tako je bilo i kada je prije dva dana prva dama Hrvatske zasjala na svečanoj večeri koju su povodom NATO summita u Madridu organizirali španjolski kralj Felipe VI i njegova supruga kraljica Letizija.

Nosila je haljinu hrvatske modne kuće Varteks koja se pokazala kao pun pogodak, a pojavljivanje prve dame na ovoj gala večeri iskoristili smo kao povod da se prisjetimo dijela njezinih modnih izdanja iz dalje i bliže prošlosti.

Sanja Musić Milanović: Haljina dostojna kraljevskog dvora za susret s kraljicom Letizijom

Od Melanije Trump do Sanje Musić Milanović: Izdanja prvih dama u izbornim noćima

U našoj galeriji možete vidjeti modne odabire prve dame za odlazak na bal u Bečkoj državnoj operi davne 2012. godine, ali i novija modna izdanja koja je birala za  razna druga događanja i susrete među kojima su i oni s Papom i Michelle Obamom.

Susret s Michelle Obamom u Chicagu Foto: Olivier Douliery/Press Association

Na otvorenju izložbe na Pantovčaku Foto: Emica Elvedji/Pixsell

Središnja proslava ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju Foto: Goran Stanzl/Pixsell