Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu jučer je održan okrugli stol povodom 60. obljetnice uvođenja tjelesne i zdravstvene kulture kao obveznog kolegija.

Galerija

Na okruglom stolu sudjelovala je i prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović, voditeljica Službe za promicanje zdravlja HZJZ-a.

Elegantna kao i uvijek, hrvatska prva dama za dnevno događanje poslovne prigode odabrala je decentnu odjevnu kombinaciju u svom stilu.

Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 4 Foto: Marko Prpić/Pixsell

Odlučila se za odjevne komade u različitim nijansama plave boje. Uz klasične hlače šireg kroja odjenula je bluzu i sako gotovo identične nijanse.

Nosila je i cipele sa špičastim vrhom koji se, na veselje mnogih dama, vratio u modu nakon završetka vladavine modela s četvrtastim vrhom.

Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 2 Foto: Marko Prpić/Pixsell

Torba je nezaobilazan dio svih naših modnih izdanja, pogotovo dnevnih. U svakodnevnim prigodama, s naglaskom na poslovnim, preferiramo veće i prostranije torbe u koje stane više stvari. Najčešće su to ručni modeli ili pak oni s remenom za nošenje na ramenu.

Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 6 Foto: Marko Prpić/Pixsell

Prva dama odabrala je dizajnom neočekivan model za dnevna izdanja, klasičnu pismo-torbu u sivoj boji. S obzirom na to da je torba većih dimenzija, sigurni smo da je prva dama u nju bez problema smjestila sve sitnice koje su joj potrebne za takvu poslovnu prigodu.

Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 5 Foto: Marko Prpić/Pixsell

Nakit je top: Rokersko izdanje Sanje Musić Milanović u ziheraškoj boji

I sako je top: Kombinacija Sanje Musić Milanović koja šalje važnu poruku

Haljina za bal Sanje Musić Milanović s kojom se ne može fulati

Decentno izdanje: Klasična elegancija Sanje Musić Milanović za izlazak na izbore

Sanja Musić Milanović spretno je razigrala klasično crno odijelo