Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu jučer je održan okrugli stol povodom 60. obljetnice uvođenja tjelesne i zdravstvene kulture kao obveznog kolegija.

Galerija Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 3 Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 1 Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 2 +2 Sanja Musić Milanović na okruglom stolu

Na okruglom stolu sudjelovala je i prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović, voditeljica Službe za promicanje zdravlja HZJZ-a.

Elegantna kao i uvijek, hrvatska prva dama za dnevno događanje poslovne prigode odabrala je decentnu odjevnu kombinaciju u svom stilu.

Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 4 Sanja Musić Milanović na okruglom stolu (Foto: Marko Prpić/Pixsell)

Odlučila se za odjevne komade u različitim nijansama plave boje. Uz klasične hlače šireg kroja odjenula je bluzu i sako gotovo identične nijanse.

Nosila je i cipele sa špičastim vrhom koji se, na veselje mnogih dama, vratio u modu nakon završetka vladavine modela s četvrtastim vrhom.

Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 2 Sanja Musić Milanović na okruglom stolu (Foto: Marko Prpić/Pixsell)

Torba je nezaobilazan dio svih naših modnih izdanja, pogotovo dnevnih. U svakodnevnim prigodama, s naglaskom na poslovnim, preferiramo veće i prostranije torbe u koje stane više stvari. Najčešće su to ručni modeli ili pak oni s remenom za nošenje na ramenu.

Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 6 Sanja Musić Milanović na okruglom stolu (Foto: Marko Prpić/Pixsell)

Prva dama odabrala je dizajnom neočekivan model za dnevna izdanja, klasičnu pismo-torbu u sivoj boji. S obzirom na to da je torba većih dimenzija, sigurni smo da je prva dama u nju bez problema smjestila sve sitnice koje su joj potrebne za takvu poslovnu prigodu.

Sanja Musić Milanović na okruglom stolu - 5 Sanja Musić Milanović na okruglom stolu (Foto: Marko Prpić/Pixsell)

Sanja Musić Milanović Nakit je top: Rokersko izdanje Sanje Musić Milanović u ziheraškoj boji

Sanja Musić Milanović u crvenoj haljini I sako je top: Kombinacija Sanje Musić Milanović koja šalje važnu poruku

Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 2 Haljina za bal Sanje Musić Milanović s kojom se ne može fulati

Sanja Musić Milanović na parlamentarnim izborima 2024. Decentno izdanje: Klasična elegancija Sanje Musić Milanović za izlazak na izbore

Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović spretno je razigrala klasično crno odijelo

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju