Tjedan mode u Parizu završio je početkom mjeseca, a jedna situacija koja se odvila između dviju slavnih glumica naknadno je ugledala svjetlo dana.

Čini se da se odigrao napet trenutak između Nicole Kidman i Salme Hayek na Balenciaginoj reviji tijekom Tjedna mode u Parizu, a neugodna je situacija uključila čak i odgurivanje.

Krajem runa obje su glumice bile počasne gošće prvog reda Balenciagine modne revije, a nakon nje uslijedilo je fotografiranje koje baš i nije dobro prošlo.

U viralnoj snimci koja je na TikToku izazvala lavinu komentara dvije glumice stajale su ispred gomile fotografa uz pjevačicu Katy Perry prije nego što se Salma okrenula kako bi, sudeći po snimci, stavljanjem ruke na njezin bok usmjerila Nicole, koja je bila okrenuta leđima kamerama.

Činilo se da Kidman taj potez nije odgovarao, pa je odgurnula Salminu ruku, dok joj se sa usana moglo pročitati: Ne diraj me. Fotograf iza kamere tada je rekao: Dame, molim vas, prije nego što je zatražio da Kidman i Hayek poziraju zajedno.

Kidman nije poslušala i umjesto toga je poljubila Katy Perry na rastanku i iznenada napustila gomilu novinara i slavnih osoba. Dok je odlazila, činilo se da su Kidman i Hayek razmijenile nekoliko, pomalo napetih, riječi.

Nepristojnost ili normalna reakcija?

Obožavatelji na TikToku podijeljeni su oko tog incidenta, jedan je komentator napisao: Zašto je Nicole tako bezobrazna?, a drugi: Način na koji je Nicole gurnula Salminu ruku! Wow!

Ipak, mnogi su stali i u obranu Nicole te kažu da je to bila potpuno normalna i refleksna reakcija ako se nije htjela okrenuti pa je ruka Salme Hayek djelovala kao prisiljavanje na nešto što u tom trenu ne želi.

Dolazak na Balenciaginu reviju bio je prvi javni izlazak Nicole Kidman nakon što je početkom rujna preminula njezina majka Janelle Anne Kidman. Samo nekoliko sati prije nego što je primila nagradu za najbolju glumicu na Venecijanskom filmskom festivalu za svoju ulogu u filmu "Babygirl", Kidman je podijelila tužnu vijest o majčinoj smrti te nagradu nije došla preuzeti.

Nicole Kidman u haljini za koju će vam svaki modni znalac reći da je isplativa investicija

Salma Hayek: Haljina koja naročito ističe gornji dio tijela za večeru s francuskim predsjednikom