Salma Hayek Pinault i njezin suprug François-Henri Pinault bili su gosti na državničkoj večeri u čast predsjednika SAD-a Joea Bidena, koja se održala u Elizejskoj palači u Parizu. Za primanje kod domaćina svečane večere, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, Salma je odabrala glamuroznu večernju toaletu.

Galerija Salma Hayek Pinault i François-Henri Pinault na primanju kod francuskog predsjednika - 2 Salma Hayek Pinault i François-Henri Pinault na primanju kod francuskog predsjednika - 7 Salma Hayek Pinault i François-Henri Pinault na primanju kod francuskog predsjednika - 8 +4 Salma Hayek Pinault dolazi na državničku večeru u Elizejskoj palači u Parizu

Salma Hayek Pinault na svečanu večeru u Elizejskoj palači stigla je u crnoj balskoj haljini koja naročito ističe gornji dio tijela. Kreacija se sastoji od uskog čipkastog topa ukrašenog svjetlucavim crnim aplikacijama, a glumica je ispod nosila grudnjak boje kože.

Salma Hayek Pinault i François-Henri Pinault na primanju kod francuskog predsjednika - 3 Salma Hayek Pinault nosi glamuroznu balsku haljinu s čipkastim topom (Foto: Profimedia)

Donji dio dugačke haljine je voluminozan, izrađen od materijala poput teške svilene tkanine. Salma je glamuroznom modnom izdanju dodala elegantnu clutch torbicu crne boje te veliki prsten na desnom kažiprstu.

Glumica je svoje lijepe crte lica dodatno naglasila laganim smokey eye make-upom i ružem ženstvene tamno crvene nijanse.

Salma Hayek Pinault i François-Henri Pinault na primanju kod francuskog predsjednika - 1 Salma Hayek Pinault i François-Henri Pinault na primanju kod francuskog predsjednika (Foto: Profimedia)

"Opasne" sandale neboderke kojih se Salma Hayek ne odriče ni za posjet francuskom predsjedniku Salma Hayek na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu - 1 Salma Hayek na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu - 4 Salma Hayek na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu - 5 +4 Salma Hayek na modnoj reviji Gucci Cruise 2025 u Londonu - 6

Blještava haljina Salme Hayke koja voli figuru u obliku pješčanog sata Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 3 Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 1 Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 2 +0 Salma Hayek u haljini ukrašenoj šljokicama u Veneciji - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju